Моє море-jo malone wood sage&sea salt cologne

46

Як пахне свобода? а вітер? а море? у моря є свій неповторний аромат води, солі, деревини, водоростей. І шум прибою безтурботний. Здається, я чую шепіт хвиль і запах морської води, коли дістаю одеколон jo malone wood sage&sea salt.

За всі роки одержимістю косметикою і інтересом до парфумерії, я твердою ходою кожен раз впевнено йшла повз корнера jo malone, точно знаючи, що банальні квіткові і фруктові нестійкі водички з лондона за багато грошей мені точно не потрібні. Бач, чого придумали, ну і що, що стильна подача-гранованих флаконів я вам і в переході метро знайду для краси.

Але в справу втрутився випадок. І маркетинг, будь він недобрий. Від щедрот мережевого гіганта відсипали мені з одним замовленням пробників, серед яких затесався на вигляд манірний і благородний jo malone wood sage&sea salt.

Чи варто далі продовжувати, знаючи, що на знімках нижче у всіх ракурсах задоволений собою флакон аж в 100 мл, і таке зі мною вдруге в житті. Кредит довіри аромату безмежний, раз я зважилася побалувати себе максимальним обсягом одеколону.

Я напишу зараз про піраміду, автора і задумку від креативників бренду. Але будь-який аромат ніщо без особистої хімії зі шкірою. Тепер же, знаючи про те, як сильно цей одеколон популярний, можу точно сказати, хімія тут на кордоні з магією, настільки закохує в себе цей свіжий самобутній запах.

Якщо вам сподобається цей аромат, будьте готові до того, що не на всіх його стійкість буде заслуговувати похвали. Зате варіанти засобів для дому та банної лінійки зможуть вас порадувати і приємно здивувати: бажані свічки, гель для душу, крем для тіла, тверді парфуми, одеколон в 30, 50 і 100 мл.а щедрі подарунки від бренду дозволять познайомитися з іншими запахами jo malone.

В ароматі wood sage&sea salt ви не знайдете ні звичних для бренду квіткових нот, ні фруктових. Фужерний унісекс коктейль, створений крістін нагель в 2014 році і до цього дня не втрачає актуальності.

З першого вдиху вас зустрічають тонкі і обволікаючі ноти насіння амбретта, під якими дзвінко хрумтить і виблискує морська сіль. А далі ви у владі деревних нот з насиченими пряними відтінками-шавлія створює базу аромату. Якщо знову повернутися, другий вдих, ви зловите грейпфрутовий акорд, але м’який і свіжий, ніякої різкості. У серці є і морські водорості, але почути їх дається не всім. Простий за звучанням, але об’ємний, абсолютно витончений і тонкий аромат.

Знаєте, в чому унікальність аромату? так, він приємний і смачний на блоттері. Але на шкірі він стає не просто одеколоном, а продовженням вас, він взагалі нероздільний з особистим ароматом. Сідає так близько і інтимно, шлейф зовсім швидкоплинний. Такий приємний і максимально комфортний, освіжаючий. Завдяки своїй легкості до непристойності масовий і комерційний, доречний з будь-якого приводу і ситуації. І якщо захочеться створити щось більш унікальне, досить заміксувати wood sage&sea salt з іншими одеколонами марки.

Крістін нагель про wood sage&sea salt: “морське повітря змішується з запахами солі, піску, гальки і морських корчів, утворюючи природний, свіжий і складний аромат, що поєднує в собі ноти дерева і моря, що втілює собою свободу і дух природи».

Аромат повністю заволодів мною влітку, він досить легкий, щоб бути комфортним в будь-яку погоду і в будь-який час доби. Але саме його час-прохолода в похмурі дні, коли вже закуталася в кашеміровий шарф і пальто, як в тумані і вже опинилася на березі, щоб дихати і бути наодинці з природою, насолоджуватися кожним подихом солоного вітру, посміхатися кожній новій хвилі.

Узбережжя-місце, де мені комфортно, як вдома, і wood sage&sea salt jo malone повертає мене в цей комфорт, де б я не перебувала. Тільки заради цього відчуття я буду купувати його знову і знову.

ціна: 9700 за 100 мл

оцінка: 10/10, море безцінне