Балаяж для короткого волосся: чому ця техніка фарбування підходить не тільки для довгих локонів

42

Від журнальних розворотів до екранів, балаяж зараз практично скрізь. Зазвичай ця техніка фарбування волосся, асоціюється з довгими переливаються пасмами, але вона може бути не менш привабливою і на короткому волоссі.

Незважаючи на те, що балаяж існує вже кілька десятиліть, на даний момент він є однією з найбільших тенденцій в області фарбування волосся . Техніка включає в себе нанесення фарби і відблисків на волосся від руки (на відміну від використання фольги або ковпачків для мелірування) для створення красивого, безшовного і індивідуального кольору і, вимагає навичок висококваліфікованого колориста.

Цей образ, що імітує вигорілі на сонці природні відблиски , підходить жінкам різного віку , а не тільки підліткам, – як довели такі знаменитості, як холлі беррі, сандра баллок, наталі портман, хайді клум, джессіка. Альба і багато інших.

Фото pinterest.ru

Балаяж на коротке волосся зазвичай вимагає мінімальної довжини до лінії підборіддя. Процес фарбування зазвичай включає відблиски, які починаються в декількох сантиметрах від коренів або рівня брови. Досвідчений колорист може визначити розташування фарби, яке найбільше підходить вашій довжині і текстурі.

Балаяж часто поєднується з природним кольором коренів, що робить його досить невибагливим варіантом.

На волоссі будь-якої довжини він може варіюватися від дуже різких переходів кольору до дуже тонких змін відтінку, помітних тільки на сонці. можливості практично безмежні. більшість вибирають з декількох відтінків блонда, карамельних тонів, більш темних відтінків або поступового сірого градієнта. Але завжди можна експериментувати і з більш сміливими квітами.

Відтінки блонда

Фото https://www.instagram.com/p/caszc3idoxh /

Попелясто-русявий з сріблястими тонами, які виділяються на тлі темних коренів. Цей вид фарбування особливо добре виглядає з завитими локонами:

Насичений коричневий

Тонкі медово-коричневі і попелясті відблиски додають руху і контрасту. Ефект м’який, природний і дуже утішний:

Фото https://www.instagram.com/p/3u3lmocsbm/

Фото https://www.instagram.com/p/cda4bodj2nj/

Карамельний балаяж

Фото https://www.instagram.com/p/b9bbktyajrh/

Поекспериментуйте з яскравими бордовими і червоними винними відтінками – квітами, які дуже райдужні, особливо на тлі темних коренів:

Сивина

Якщо у вас сиве волосся, це відмінний варіант. Темний барвник можна розтушувати до коренів, а найтонші срібні відблиски можна промальовувати від середини до кінців:

Фото https://www.instagram.com/p/cbmqbwrjf97 /

Холодні срібні відблиски – відмінний спосіб обрамити обличчя і додати руху коротким темним волоссю. Попросіть додати більше кольору в передній частині і менше в задній:

Поради щодо збереження фарбування

Регулярний догляд ви готові забезпечити волоссю. Колір повинен виглядати цілісним і природним, без явних відростання . Вкладайтеся також у хороші засоби по догляду за волоссям, оскільки вони дійсно можуть підтримувати сяйво і блиск фарбування.

Маски для волосся не рідше одного разу на тиждень дуже важливо для збереження свіжості кольору.

, щоб волосся виглядало чудово в перервах між відвідуваннями салону. Крім масок для волосся, рекомендується також підібрати термозахист, щоб захистити колір від впливу тепла.