” пообіцяй, що будеш жити вічно»: мама анастасії заворотнюк відзначила 78-річчя

61

Що б не відбувалося в житті анастасії заворотнюк, її мама завжди була поруч з нею — підтримувала в горі і в радості, в хворобі і в здоров’ї. Кілька років тому валентина борисівна переїхала в особняк дочки в підмосков’ї – будинок великий, місця всім вистачить! тоді у анастасії і петра якраз народилася дочка мила, а потім настя захворіла …

Незважаючи на важкі випробування, що випали на всю сім’ю заворотнюк-чернишових, вони тримаються і не втрачають надії на краще. У лютому цього року ми писали, що валентина борисівна, незважаючи на свій вже немолодий вік, бадьора і весела і не втрачає присутності духу — виглядає відмінно, на фото завжди посміхається своєю теплою посмішкою (це у них сімейне), але головне, що посміхаються її очі.

Вона намагається всім приділити час — і дочки, і онукам, і зятю.

27 серпня в зірковому будинку було весело — валентина борисівна приймала привітання з 78-річчям. Про це нам розповіла її внучка аня, яка опублікувала в своєму instagram святковий пост.

” ви знаєте хто ця прекрасна жінка поруч зі мною? це моя бабуся! а знаєте скільки їй сьогодні виповнилося? 78!бабуля, мій валечек, я тебе люблю більше життя, пообіцяй мені, що ти будеш жити вічно.я бажаю тобі величезного і самого-самого-самого міцного здоров’я і сил, ти моя дороговказна зірка і частина моєї душі, обіймаю тебе, завжди буду поруч з тобою.не буду тут розводити нюні, розведу їх сьогодні за столом і хочу сказати, що я дуже пишаюся тим, що у мене така бабуся»

Ви тільки подивіться на цю красуню! на всі сто згодні з коментарями під підстом: “очманіти! виглядає на 30 років молодше”.

Валентина борисівна, звичайно, дивовижна жінка. Мало того що виглядає чудово, так ще й своїм прикладом показує — якою б складною не була ситуація, руки опускати не можна. Впевнені, дивлячись на свою маму, анастасія заворотнюк отримує потужний заряд позитивної енергії. А це їй зараз потрібно не менше, ніж лікарські препарати.

За останні роки в житті валентини борисівни було чимало втрат: в 2015-му помер її чоловік юрій, через три роки від перитоніту помер син святослав (а незабаром пішла з життя і його дружина). У 2018-му важко захворіла дочка.

” це шалено важко «але я не могла плакати, щоб не засмучувати близьких, я трималася. Пішов чоловік, пішов син, але я залишилася, значить, у мене є борг», — говорила вона про свої втрати в програмі «одного разу».