» це ж просто”: нікас сафронов розповів про унікальний секрет омолодження пугачової

41

Алла пугачова, знаменита і єдина примадонна російського шоу-бізнесу, в свої 72 роки неймовірно радує шанувальників красою і свіжістю.

В черговий раз молодістю духу пугачової можна було здивуватися, наприклад, на дні народження її друга миколи баскова. По-перше, примадонна танцювала не гірше юних гостей. По-друге, виглядала вона просто розкішно, через що в мережі знову поповзли чутки про чергову пластичну операцію артистки.

Однак друг алли борисівни, художник нікас сафронов, спростував всі домисли про хірургічне втручання в зовнішність примадонни. Він заявив журналістам: “подивіться на аллу. Це ж просто щаслива жінка, яка не зациклена на своїх проблемах, турботах, труднощах!”

Художник зазначив, що секрет краси дружини максима галкіна полягає в щирій посмішці, не насупленому носі і піднятим куточках губ.

«упевнений, що краса пугачової не в пластиці — алла просто щаслива», — уклав сафронов і додав, що головний тонус такого стану — щасливий шлюб з телеведучим.

Однак передплатники пугачової і дипломовані лікарі вважають: одного галкіна і їх двох спільних з аллою борисівною дітей лізи і гаррі явно недостатньо для того, щоб виглядати молодше, ніж 30 років тому. Справа, на думку фахівців, і правда в пластиці-кажуть, що примадонна зробила кілька підтяжок обличчя і блефаропластик, і саме тому виглядає такою молодою. Плюс, вона вдається до постійного професійного догляду за шкірою — ін’єкцій і апаратних процедур. Все це допомогло повернути пугачовій молодість шкіри.

Відзначимо, що алла борисівна ніколи і не заперечувала, що вдавалася до допомоги хірургів, проте зазначала: ніяких серйозних операцій не було.

” я робила. Ну, що ж, я божевільна якась? звичайно ж, я робила«,-зізналася пугачова, підкресливши, що їй протипоказаний загальний наркоз, і саме тому вона робила лише»якісь такі маленькі підтяжки”. Крім того, артистка зізналася, що вкрай негативно ставиться до підтяжки обличчя нитками: «нитки — це жахливо. Тільки легкі операції. У мене просто хороша шкіра, і в принципі хороші друзі — пластичні хірурги, які не беруться за такі речі. Вони можуть прибрати кісту, і все це під місцевим наркозом, як косметична операція».

123…12

Алла пугачова народилася 15 квітня 1949 року в москві і все своє дитинство прожила на селянській заставі

дивитися галерею

Анна мілліонова