Другі близнюки в сім’ї: дівчина кріштіану роналду вагітна

45

Радісний новини прямо під вечір! виявляється, в сімейному житті футболіста кріштіану роналду настають зміни. Його дівчина-джорджина родрігес – на своїй сторінці в instagram опублікувала знімки і повідомила: у них будуть близнюки.

” раді повідомити, що ми очікуємо двійню. Наші серця сповнені любові-ми не можемо дочекатися зустрічі з ними», — повідомила пара підписникам.

За повідомленнями змі, джорджина знаходиться на 12-му тижні вагітності. Причому це будуть вже другі близнюки в сім’ї багатодітного спортсмена. Кріштіану також виховує спільну з міс родрігес дочку, а також трьох дітей від сурогатних матерів.

Шанувальники пари, до речі, вже давно чекають того моменту, коли джорджину можна буде офіційно називати дружиною роналду. Справа в тому, що пара заручена з 2018 року. Говорили, що їм навіть вдалося зіграти таємне весілля, проте самі зірки інформацію не підтвердили.

Цілком ймовірно, що подібні чутки стали з’являтися через те, що у нареченої футболіста ніяк не складаються стосунки з його матір’ю. Відомо, що жінка виступала категорично проти весілля сина з його пасією. Вона запевняє, що джорджина з ним не по більшій любові, а через гроші і славу футболіста.

Навіть незважаючи на невдоволення матері, португалець ось уже кілька років зберігає вірність своїй єдиній. Один з кращих світових футболістів познайомився з нею в 2016 році на роботі. Дівчина була продавцем-консультантом в бутіку gucci в мадриді.

Після знайомства із зіркою вона була змушена звільнитися з магазину, так як преса щодня навідувалася на її робоче місце і докучала розпитуваннями про відносини з футболістом.

Через якийсь час дівчину помітили скаути модельного агентства uno models і запропонували співпрацювати. Перший бук їй зняв, до речі, знаменитий іспанський фотограф хав’єр лопес.

Крім цього, джорджина стала непогано заробляти на веденні своєї сторінки в instagram. Зараз на аккаунт дівчини підписані майже 28 мільйонів чоловік.

До речі, довгий час існувала думка, що роналду насправді прикривається своєю дівчиною, щоб приховати правду про нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Причини так думати футбольні фанати приводили найрізноманітніші: спортсмен один з перших, хто став фарбувати нігті, а також нібито спеціально заводить короткострокові романи з красунями-моделями для відволікання уваги. Йому навіть приписували романтичні стосунки з деякими колегами …

До того ж, всього за пару тижнів до зустрічі з джорджиною на знаменитого спортсмена обрушився шквал критики і обурень: хтось злив фотографії відпочинку роналду і боксера бадрі харі в марокко. Вже після цього розповіли, що футболіст зронив таку фразу в роздягальні клубу: «так, я гей, але зате дуже багатий».

Подібні розмови подутихли в 2017 році — відразу ж після того, як красуня-модель народила футболісту дочку.

Варто відзначити, що з легкої руки містера роналду життя його нареченої стрімко змінюється в кращу сторону. Вона росла в сім’ї футболіста-алкоголіка і домогосподарки. Тато дівчини більше 10 років був відсутній в її житті через проблеми, а її знайшла нового чоловіка і переїхала до італії. Джорджині доводилося з юності братися за будь-яку роботу, працювати без вихідних і відпустки.

Зате наскільки цікаво спостерігати тепер за її становленням в образі публічної діви! дівчина з простої сім’ї середнього достатку зараз регулярно з’являється на обкладинках найвідоміших модних журналів, стала амбассадором брендів нижньої білизни, косметики та парфумерії, а також дивує світських хронікерів своїми елегантними нарядами.

Кожен вихід у світ джорджини гідний окремої уваги. Дівчина прекрасно усвідомлює всі свої достоїнства і недоліки фігури, тому вміло вибирає найвдаліші вбрання. А ще вона максимально впевнено почуває себе на червоній доріжці — це відзначили всі фотографи каннського і венеціанського кінофестивалів.

Женя мацынина