2018 vs 1995: кронпринцеса Швеції одягла сукню мами на церемонію вручення Нобелівської премії

320

У Стокгольмі назвали імена володарів престижної Нобелівської премії. За традицією, на цю подію завжди присутній представник нащадків Альфреда Нобеля і члени королівської сім’ї Швеції.

Нинішня церемонія привернула увагу не тільки масштабом грандіозного дійства, в якому бере участь 1300 гостей, але і традиціями королівської сім’ї Швеції.

View this post on Instagram

A post shared by Royals All Over The World (@world_of_royals_by_me) on Dec 10, 2018 at 9:06am PST

Улюблениця підданих, 41-річна кронпринцеса Вікторія, відвідала церемонію нагородження лауреатів Нобелівської премії в тому ж образі, в якому її мама – королева Сільвія– була на аналогічному заході в 1995 році.

© Instagram @expressenkungligt, @royalkateandvictoria

Сукня створено дизайнерами Будинку моди Nina Ricci. Воно зшите з тафти. Широка пишна спідниця в залежності від освітлення грає переливами білого і металевого відтінків. Рожевий ліф сукні ззаду прикрашає широкий великий бант золотого та салатового кольорів. Неймовірно розкішний образ!

© Instagram @victoria_westling
© Instagram @fashion_critic_, @prinsessanestelleavsverige

Зазначимо, що на церемонії була присутня і перша господиня сукні. 47-річна королева Сільвія не пропускає нагородження лауреатів Нобелівської премії з 1976 року, з тієї пори, коли вона вийшла заміж за короля Швеції Карла XVI Густава. На цьогорічній церемонії дружина монарха була в мереживній сукні насиченого смарагдового відтінку.

© Instagram @mony0734

А поки кронпринцеса Швеції носить сукні своєї мами-королеви, Кейт Міддлтон, дружина принца Вільяма, навпаки, передаривает мамі свій одяг. Герцогиня Кембриджська віддає матері ті речі, які стають їй великі. Не пропадати ж добру!

Зазначимо, що після того, як 63-річна Керол Міддлтон схудла, їй стали впору предмети гардероба її 36-річної дочки.

© Instagram @windsor.royal.family

Приміром, помаранчеве пальто бренду Boden, в якому ми бачили герцогиню Кембриджську під час її офіційного візиту в січні 2018 року в лікарні на Грейт-Ормонд-стріт – перший медичний заклад Британії, що спеціалізується на наданні допомоги виключно дітям, – тепер носить її мама.

© Instagram @katemid_1985

І це ще не все! Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Dress Like A Princess (@howtodresslikeaprincess) on Dec 2, 2018 at 9:15 PST

Ділиться герцогиня Кембриджська одягом і зі своєю молодшою сестрою. На обох Міддлтон ми бачили бордове плаття в світлий горошок, створене брендом Whistles.

© Instagram @hrhduchessofcambridge_

А ви передариваете свій одяг родичам?

Читайте також:

  • Шведська принцеса Софія опублікувала нове фото маленьких принців
  • Діти принцеси Мадлен можуть позбутися королівських титулів
  • Туристи: Кейт Міддлтон vs майбутня королева Швеції Вікторія