“якщо ти настільки тупий”: алана мамаєва вимагає у екс-чоловіка обновки для дочки

58

На війні всі засоби хороші, а в юридичних баталіях взагалі немає ніяких правил. Алана і павло мамаєви розлучилися ще в квітні і навіть планувалися розійтися зі світом і особистим майном. Незважаючи на те, що їх історія закінчилася викриттям зради спортсмена, екс-подружжя вирішило все напрочуд спокійно.

Футболіст обіцяв колишній дружині утримання, до якого звикла вона і її діти, а та в свою чергу не збиралася подавати в суд на аліменти. І цими благими намірами виявилася вистелена дорога в їх особисте пекло.

Вже майже п’ять місяців екс-подружжя воює за квартири, стільці і «бентлі». Мамаєв подав на колишню дружину два позови до суду, а потім прописався в ростовському кафе «махаон», щоб перенести розгляди зі столиці ближче до себе. Алана здаватися, природно, не має наміру і збирається битися за майно до останнього. Адже їй, на відміну від павла, як повітря потрібні ці кошти!

Мамаєва регулярно нагадує своїм передплатникам про те, що футболіст кинув її напризволяще — як бридко і низько! колишній чоловік вигнав її з квартири, і тепер їй доводиться тулитися в скромному житлі з двома дітьми, собакою і папугою. Син алекс і дочка аліса сплять на утепленому балконі, в будинку немає шаф, вихованці вимагають хороший корм, і в цей час, за словами алани, павло і не намагається допомогти своїй колишній родині.

Дівчина твердо переконана: батько сімейства зобов’язаний утримувати її і дітей на тому ж рівні, на якому пообіцяв. У ці самі зобов’язання колись входила покупка косметики для алани: про це ми дізналися, коли спливли листування мамаєвої з чоловіком поховали її репутацію. Тепер з’ясувалося, що в сферу відповідальності павла також входила покупка одягу для дітей, і футболіст не горить бажанням це робити.

” мамаєв, у аліси немає зимового одягу і взуття. Купи і прийшли через адвокатів, якщо ти настільки тупий, що цього не розумієш. Пишу тут”, – накинулася алана на колишнього чоловіка в своєму instagram.

Деяких передплатників таке безапеляційне формулювання обурило, мовляв, а хіба мати сама не в силах потурбуватися про гардероб дочки? у мамаєвої уточнили, чому та сама не хоче купити обновки алісі, на що та відповіла: “а навіщо тоді батько потрібен? він своєю поведінкою зробив так, що дочка його почала називати не тато, а паша. А вчора ні з того ні з сього запитала, чи зможе саша (олександр липовий, перший чоловік алани. — прима. Ред.) бути і її татом теж, як і алекса».

123…15

Алана мамаєва регулярно шокує підписників одкровеннями про стосунки з колишнім чоловіком

Єлизавета чепрасова