Що відомо про трьох синів валерія золотухіна, доля яких склалася непросто

59

У березні 2013 року валерій золотухін помер на 72-му році життя. Йому діагностували гліобластому головного мозку. Вилікуватися від цієї хвороби артист не зміг. Відомо, що у зірки «12 стільців» залишилися троє дорослих синів. Первісток денис народився у валерія в союзі з однокурсницею ніною шацькою.

Хлопчикові з самого початку пророкували успішну акторську кар’єру. Здавалося, що денис вирішив піти по стопах зіркового батька: він вступив на театральний факультет, але через кілька років кинув навчання. Первісток радянського актора в результаті вступив до духовної семінарії. Валерій благословив сина і схвалив його вибір. Денис став священиком діонісієм і пізніше подарував татові шістьох онуків.

У шлюбі з другою дружиною тамарою у золотухіна народився другий син сергій. Хлопчик ріс дуже талановитим і вирішив присвятити себе музиці. Він здобув популярність як барабанщик альтернативної рок-групи»мертві дельфіни”. Однак в 2007 році з сергієм трапилася трагедія: незважаючи на славу і свої успіхи в кар’єрі, юнак скоїв суїцид. Золотухін важко переживав втрату.

Пізніше валерій зустрівся з актрисою іриною ліндт. Вона стала його коханою. У 2007 році артистка народила золотухіну спадкоємця. Хлопчика назвали іваном. Кожен, хто бачив юнака, вважав, що він росте абсолютною копією батька. Зараз івану вже 17 років. Він твердо вирішив піти по стопах батька і стати актором. Цього року він вступив до школи олега табакова. Спадкоємець валерія вже встиг знятися в декількох російських фільмах. Також іван добре танцює, грає на електрогітарі і працює в театрі.

Днями ірина та іван стали гостями програми»зірки зійшлися”. Мати юнака розповіла, що раніше вони часто сварилися, але з часом все ж знайшли спосіб залагодити всі конфлікти. Ліндт намагається контролювати спадкоємця і стежити за тим, щоб його життя не пішло під укіс.

” тотального контролю немає «але є домовленості: якщо він десь гуляє, у нього завжди повинен бути телефон в доступі, щоб показати геопозицію, адреса. Кожні 10 хвилин не будеш дзвонити, ось ми і домовилися. Щоб я його не діставала, дивлюся в телефон, бачу, де він, і я спокійна”, – розповіла ірина.

За життя золотухін також багато часу приділяв вихованню молодшого спадкоємця. Він часто брав його з собою на роботу. Хлопчик багато часу провів за лаштунками, надихнувшись творчим прикладом батька.

Юлія іоніна