Хлопець скинув 81 кг за рік і прославився на весь світ

60

житель таїланду на ім’я ніс чедтрагулл зміг побороти зайву вагу і всього за рік скинув 81 кг.його історія, розказана в соцмережах, зробила його відомим на весь світ.

Як пише life.ru, своєю історією та фотографіями ніс ділиться на особистій сторінці у facebook. Хлопець без сорому показує, яким був раніше, і з радістю публікує те, чого досяг за минулий час.

За словами молодої людини, проблеми із зайвою вагою переслідували його з самого дитинства, проте найбільше він став важити в 2019 році – 156 кілограмів. Зрозумівши, чим це все може загрожувати, ніс вирішив взятися за себе.

Ніяких особливих секретів для схуднення, за словами чедтрагулла, немає: він лише відмовився від фастфуду, став більше рухатися і намагався завжди підтримувати бойовий настрій.

Хлопець почав з того, що просто ходив по 2 години щодня. Коли вага став поступово знижуватися, він став крутити педалі на велотренажері.

Крім того, він скорегував своє харчування, зменшивши розмір з’їдаються порцій.

Таким чином, всього за рік йому вдалося схуднути трохи більше, ніж в 2 рази. І хоча ніс перестав скидати кілограми, йому вдається підтримувати поточну вагу на одному рівні.

Своїм передплатникам у facebook хлопець зізнався, що й сам не очікував такого результату. Він закликав усіх знаходити комфортні програми схуднення і міняти їх під себе, щоб не знущатися над організмом.