Що таке ещкере в вк

72

у кожній мові, яким багатим він би не був, присутні сленгові вирази. З розвитком інтернету подібні фрази стали з’являтися чи не кожен день. І не завжди зрозуміло, що вони означають. Ось, наприклад, що таке эщкере? з’ясувавши.

Що означає эщкере

Як перекладається слово, не відомо, оскільки воно вже втратило всякий сенс, перетворившись в звичайний вигук. Однак, якщо відстежити початкове джерело, стає зрозуміло, що означає цей вислів.

Серед зарубіжних реперів, а також вітчизняних любителів речитативу вважається, що ещкере — це заклик до якої-небудь дії, найчастіше виходить за рамки дозволеного. Також значення слова може тлумачитися як ‘візьмемо своє’, ‘замутим’.

Важливо розуміти, що дане слово має хоч якесь значення тільки в текстах реп-виконавців. У спілкуванні молоді та фанатів сучасного репу ещкере не означає зовсім нічого: це звичайний мем.

читайте також: що таке рофл у молодіжному сленгу

Ещкере: походження слова

Як перекладається ещкере, розібралися, але кому ми зобов’язані настільки «яскравому» і «багатозначному» висловом? на цей рахунок є дві версії:

  • більшість вважає, що автор сленгового виразу-американський репер lil pump. На своїх численних тусовках хлопець часто вигукував слово esketit.

Питаєте: “а це ще що значить?”власне, нічого. Esketit – це спотворений варіант американського виразу let’s get it, що означає- ‘візьмемо це’, ‘давайте отримаємо це’.

  • менш велика частина фанатів думає, що авторство слова esketit належить іншому реперу з сша — lil jay.

Вважається, що вперше він прокричав його зі сцени на концерті в 2012 році, тобто за чотири роки до того, як lil pump почав кар’єру.

З американцями все зрозуміло. Але як ця кричалка з’явилася в російськомовному інтернеті, у вк? за це ми повинні сказати спасибі реперу face. Завдяки його пісням ещкере стало популярним мемом.

Тепер ви знаєте, що означає слово “ещкере”, і можете краще розуміти, про що іноді пишуть в соціальних мережах.

Якщо дратують подібні словесні сурогати, пам’ятайте: сленг — це нормальне явище для будь-якої культури. А яким чином розмовляти-вибір кожної окремої людини.

читайте також: що означає слово ” кек ” в вк?