Справжня королева: шерон стоун в незвичайній сукні-ковдрі зачарувала князя монако

53

23 вересня в монако пройшов традиційний гала-вечір monte-carlo gala for planetary health. Його господарями, як і в попередні роки, стали князь альбер і принцеса кароліна ганноверська.

Цього року селебріті на вечері зібралося не так багато, як у попередні. Але невелика кількість знаменитих красунь з лишком заповнила присутність найяскравішої зірки-шерон стоун, від якої князь не відходив майже весь вечір.

Для виходу актриса вибрала яскраве, що нагадує пишне ковдрочку плаття лілово-бузкового відтінку від dolce&gabbana. Цю колекцію модний будинок презентував на недавньому шоу alta moda у венеції.

До речі, шанувальники помітили, що знімні рукави від цього вбрання, які були на моделях на показі, стоун воліла залишити вдома. Зате одягла під відкрите плаття-бюстьє самий звичайний бюстгальтер, віддавши перевагу сексуальності зручність і комфорт. І за це заслужила додаткову порцію компліментів.

Сукні шерон стоун на червоній доріжці останнім часом стають все яскравіше, цікавіше і незвичайні. Досить згадати її вихід в каннах в образі казкової чи то феї, чи то принцеси. Пропонуємо подивитися на останні дизайнерські образи актриси і надихнутися цією красою.

+6

Ліда буслаєва