Перед аварією ксенія собчак вела корпоратив для ошуканих пайовиків

51

Ксенія собчак завжди була скандальною персоною. Вона вміє так виголити своїх зіркових колег, що цитати телеведучої тижнями, а то й місяцями будуть гуляти по змі. Не соромилася вона у виразах навіть на адресу колишніх друзів, а едварда била, який в квітні влаштував велику аварію, і зовсім прямо пропонувала посадити за грати. Через місяці ситуація повторилася ніби в кривому дзеркалі: тепер ксенію звинувачують у смертельному дтп, хоча вона сама була його жертвою.

Країна не перестає обговорювати трагедію, яка трапилася пізно ввечері 9 жовтня на трасі адлер — червона поляна. У лобовому зіткненні загинула 35-річна москвичка катерина тарасова, друга пасажирка оксана садовник госпіталізована з важкими травмами, водій постраждалого авто роберт гедян теж знаходиться в лікарні.

Навряд чи б їх імена взагалі так широко мусувалися в пресі, якби не одне “але”: в машині, яка виїхала на зустрічну смугу і врізалася в них, сиділа ксенія собчак.

Вже другий день інтернет-користувачі намагаються розібратися, що ж насправді сталося на трасі адлер — червона поляна, що зробила телеведуча після аварії і повинна була взагалі щось робити, є її вина в тому, що водій «мерседеса» виїхав на зустрічну смугу… Багато з припущень в мережі — вигадка, а що правда — розповіла юрист про покарання для фігурантів смертельного дтп під сочі.

Але чомусь мало хто задається питанням: а що ж взагалі теледива робила на тій нещасливій трасі? кількома днями раніше вона виходила в світ на шоу катерини варнави “абсолютно нага”, і тому її передплатники резонно вважали, що ксенія все ще в москві. Але ні, вона приїхала в сочі, щоб провести там захід, який саме по собі заслуговує на окрему увагу.

Ксенію запросили в краснодарський край, щоб відзначити старт продажів в елітному будинку. На корпоративі гуляли не тільки процвітаючі бізнесмени, а й прості місцеві жителі, які вклалися в будівництво комплексу: за двокімнатну квартиру в 60 квадратних метрів вони віддавали близько 60-и мільйонів рублів. Виглядає споруда чудово, але є у неї маленький неприємний секрет.

Здача в експлуатацію була призначена ще на 2014 рік, але остаточні роботи були завершені тільки через сім років, і весь цей час 568 ошуканих мешканців-пайовиків очікували, коли ж зможуть переїхати у викуплені квартири. Судячи з усього, до моменту прибуття в сочі собчак конфлікт був вже вичерпаний, і телеведуча як завжди запально провела корпоратив разом з ігорем верником, з яким вони нерідко працюють в парі.

Запрошення цього дуету обійшлося організаторам у вісім мільйонів рублів. З зірками домовлялися через московське агентство, яке вже давно займається їх «гастролями». Змі повідомляють, що для комфортного повернення телеведучої в москву їй найняли преміальний трансфер, поїздка на якому закінчилася трагедією. Що було далі, відомо вже всім.

123…15 1 ксенію собчак масово почали труїти в мережі після того, як очевидці впізнали її на місці дтп