Наша наташа: чому всі наряди орейро виглядають так провінційно

48

Зірка серіалу» дикий ангел ” в 90-х була іконою стилю, багато дівчат хотіли наслідувати її екранної героїні. Вони носили обідки і кепку козирком назад, але потім щось пішло не так, і образ завзятої дівчини трансформувався в без смаку одягнену жінку.

За роки стиль наталії зазнавав дивовижні метаморфози. Вона то з’являлася на публіці в зухвалому вбранні з вульгарним макіяжем, то носила стримані сукні з мінімумом прикрас.

Останнім часом наталія ніби хоче повернути свою колишню популярність. У надії звернути на себе увагу вона міксує речі, які погано поєднуються між собою. На одній з останніх публікацій вона з’явилася в образі жінки-вамп в оксамитовій сукні зі вставками з сітки, остаточно дешевить образ люрекс, який зовсім не до місця.

Потрібно сказати, що більшість своїх нарядів наталія придумує сама, а іноді і шиє, адже в юності вона закінчила курси крою та шиття. Знаменитість всіма силами намагається слідувати моді, але не завжди її експерименти зі стилем виявляються вдалими.

Орейро намагалася відповідати трендам, не розуміючи до кінця, що їй йде. Вона любить поєднувати непоєднуване, оксамит, люрекс, щоб привернути увагу», — коментує наряд наталії стиліст.

Наталія орейро не єдина, хто дивує шанувальників своїми перетвореннями, раніше ми писали про знаменитостей, які кардинально змінили імідж.

+4

Людмила мітрохіна