Переваги речей з екошкіри: топ 5 плюсів

77

Що потрібно знати про екошкірі

Переваги речей з еко-шкіри

  • висока зносостійкість
  • екологічний матеріал
  • дихаючий матеріал

Популярні речі з екошкіри: осінь-зима 2021-2022

  • штани
  • спідниці
  • шорти
  • дублянки
  • аксесуари

Насправді, еко-шкіра вже перейшла з модної тенденції в постійну класику. У чому секрет популярності цього матеріалу, пропонуємо розібратися.

Що потрібно знати про екокож

Еко-шкіра володіє широким спектром переваг в порівнянні з багатьма штучними матеріалами. І це зовсім не дерматин, як багато хто впевнений.

Найчастіше еко-шкіру порівнюють з дерматином через їх візуальної схожості, але характеристики у них різні. Наприклад, дерматин вважається менш надійним і міцним, тому в модному світі не прижився. Він не стійкий до низьких температур, швидко стирається, легко запалюється, з часом твердне. А ще в речах з нього вкрай некомфортно влітку, в той час, як штани, спідниці і шорти з екошкіри модниці не знімають цілий рік.

екошкіра – це високотехнологічний матеріал, з якого створюють стійкі до зносу вироби. Наприклад: одяг, аксесуари, оббивку для меблів, чохли для автомобільних сидінь і т.д. Згідно з характеристиками, вона виконана на основі натуральної шкіри, а фінішне покриття — поліуретанове.

Найпростіше визначити, що є що, перевіривши річ на вологостійкість. Екошкіра вбирає рідину, а дермантин – відштовхує. А ще вироби з еко-матеріалу більш яскраві. Причина в тому, що поліуретанове покриття гладке, тому барвник лягає рівним шаром, не втрачаючи яскравості.

Переваги речей з еко-шкіри

Крім красивого зовнішнього вигляду і приємного відчуття навпомацки, штучна шкіра має ряд переваг в порівнянні з натуральною і дерматином. Розглянемо їх.

Завдяки унікальному складу екошкіра відноситься до еластичних матеріалів. Це дозволяє уникнути заломів і складок. Зручно при транспортуванні, оскільки можна скласти речі у валізу, не переживаючи за їх збереження. Також, це зручно для тих моделей взуття, у яких з часом утворюється складка в області носка. Екошкіра дозволяє їй бути менш помітною.

Екологічно чистий матеріал

З кожним роком все більше число людей звертає увагу на проблеми екології. Це сприяє переходу до екологічного способу життя. Тренд на вироби з екошкіри сприятливо лягає на світову тенденцію до екологічного способу життя, та й світові будинки моди підтримують його.

Дихаючий матеріал

Існує міф про те, що тіло не дихає, коли ми надягаємо вироби зі штучної шкіри. Однак це відноситься до дерматину, в основі якого бавовняна тканина з нітроцелюлозним покриттям. Саме такий склад стає перешкодою для нормальної циркуляції повітря, створюючи парниковий ефект. Не плутайте екошкіру і дерматин!

Популярні речі з екошкіри: осінь-зима 2021-2022

Останні роки екошкіра є не тільки в осінньо-зимових колекціях, а й весняно-літніх. Затребуваність матеріалу спонукає майстрів створювати все більше моделей саме з нього, незважаючи на те, що раніше було прийнято вважати еко-шкіру виключно зимової тканиною. З трикотажем, до речі, сталося теж саме.

Розповідаємо які моделі з екошкіри зараз в тренді.

Штани

Штани з екошкіри з кожним сезоном тільки зміцнюють власні позиції в модному топі. На початку ми носили облягаючі легінси, потім комбо з денімом або будь еластичною тканиною. Тепер актуальними вважаються штани з екошкіри вільного крою. Пояс може бути представлений гумкою, бути на шнурівці. Внизу спостерігаються одвороти, гумки, невеликі розрізи.

У сезоні осінь-зима 2021-2022 популярність спідниць з екошкіри нітрохи не менше, ніж в минулому році. Самі топові моделі-з розрізом спереду, на запах, трапеція.

Шорти

Еко-шорти вибираємо фасону бермуди або трапеція. Також модниці досить часто віддають перевагу варіанту спідниця-шорти.

Короткі шорти з екошкіри важливо правильно носити. Вони поєднуються з колготками різних кольорів і відтінків. Рекомендується підбирати їх в тон взуття. Також колготки в такому образі можуть бути контрастні, за умови, що інші елементи образу нейтрального відтінку або витримана монохромна гамма.

Дублянка-авіатор з екокожі-хіт, який став класикою. Така верхній одяг вважається універсальною, оскільки підходить під різні образи. Нею можна прикрасити наряд в спортивному стилі, доповнити кежуал образ або поєднати з класичним платтям. Головне-пам’ятати про контрастах і деталях.

Дивіться приклади вдалих поєднань.

Аксесуари

Шкіряні сумки, гаманці, ремені — ознака достатку і любові до якісних виробів. Однак сьогодні, щоб стати щасливою власницею трендової сумки, не обов’язково платити за неї велику суму.

Є безліч популярних брендів, що працюють виключно з екошкірою (до слова і світові бренди поступово відмовляються від натуральних матеріалів), в лінійках яких можна знайти стильні і надійні аксесуари.

Джерело mysekret.ru