Коли красиво не тільки зовні. Лімітовані рум’яна pure color envy creme blush 01 від estee lauder у відтінку 01 rebellious rose

55

всім привіт!

Сьогодні буду розповідати і показувати аж надто гарний продукт від estée lauder. Йтиметься про рум’янах лімітованої серії pure color envy. Я не назву себе великим шанувальником ліміт-так, щось звертає на себе увагу, щось запам’ятовується, щось міцно починає сидіти в голові, як наприклад, осіння колекція рум’ян від dior, але в більшості випадків мені вистачає візуального контенту. З цими ж рум’яна все сталося інакше-я не бачила цього запуску,

Але я побачила їх в роботі візажиста бренду estée lauder. І закохалася. Моментально закохалася. Рум’яна приваблюють не тільки своїм зовнішнім оформленням і внутрішнім змістом, повний образ і враження складаються в процесі використання, коли всі пазли зійдуться.

Отже, рум’яна знаходяться в пластиковому квадратному футлярі яскраво червоного відтінку з домішкою фуксії.

Футляр барвистий, ошатний – його прикрашає золота окантовка, а також напис на лицьовій стороні кришки. Незважаючи на всю помітність і привабливий зовнішній вигляд футляра, пластик досить звичайний, він не дуже важкий,

Механізм відкриття досить незручний, тк він надмірно щільний і вимагає зусилля для відкриття.

Закривається до клацання. Всередині знаходиться зручне дзеркало, яке розкривається на повні 180 градусів і фіксується під будь-яким кутом, кисть в комплект не входить.

Так що дизайн в цілому подобається – його робить колір, поєднання золота, а також покриття кришки, яке не тільки об’ємне саме собі, але і ніби виконано з м’якого пластику. У цих рум’янах все ж присутній такий видимий елемент, який перетягує всю увагу на себе — це звичайно ж рефіл.

Взагалі, тема подібного виконання рефіла не нова, її вже показували milani і artdeco, у estée lauder звичайно ж своє виконання, своє уявлення квіткової теми, натхненної красою троянди. І, повинна сказати, їм дуже здорово вдалося передати настрій і відчуття від використання рум’ян в цілому. Рефіл являє собою об’ємний, різьблений квітка

Дуже складно доторкнутися і порушити цю цілісність з такою вдалою композицією, але варіантів у мене не було) я фанат рум’ян — просто обожнюю цей косметичний продукт — і в моїй колекції ще немає подібної формули пресованих рум’ян, якими володіють ці.

Ледь доторкнувшись до поверхні, мимоволі залишається слід від торкання, тк рум’яна володіють наімягчайшей текстурою, ніби кремовою, але при цьому в сухому виконанні. Це дуже складно пояснити, тк все на рівні почуттів і відчуттів — так виглядає рефіл після свотчей.

Рум’яна чудово відчуваються на шкірі, при наборі не порошать, не обсипається, просто наносяться, легко розтушовуються і зливаються зі шкірою, не сидять поверх шкіри і макіяжу в цілому. Через досить високу пігментації, з ними можна поставити пляму,

Але за рахунок вдалої формули, пігмент можна запросто розтушувати і створити природний, природний рум’янець, без плям. Наношу звичайнісінькою синтетичної пензлем, відводжу в шкіру буквально за кілька секунд. Фініш швидше ближче до матового, але в дуже рухомий і вдалою версії, без сухості і стягнутості. Мені дуже нагадали фініш від hermes, в обох версіях не зустріти блиску і сяйва, при цьому покриття виходить дуже живим і природним.

Якщо перейти до відтінку, то рум’яна представлені в одному єдиному кольорі 01 rebellious rose, який являє собою досить пігментований коралово-червоний варіант.

01 rebellious rose

У рефілі колір звичайно ж на максимумі, на свочте його інтенсивність падає,

01 rebellious rose

01 rebellious rose

У макіяжі ж вона знизиться до прийнятного сприйняття і поведінки.

01 rebellious rose

Якщо поставити собі за мету отримати такий яскравий відтінок в макіяжі, як в рефілі, то цього не домогтися, проте наблизитися до цього можливо – рум’яна прекрасно нашаровуються і спокійно переживуть 3-4 шари нанесення. Що стосується кольору, то мені він шалено подобається-натуральний, освіжаючий відтінок рум’янцю з нейтральним подтоном, хоча за першими враженнями боялася, що буде занадто теплим і тільки для літнього в сезоні.

до / після

Насправді, це універсальний чистий відтінок, в ньому немає чіткої коралової ноти або червоною, все так грамотно змішано і збалансовано, що на виході виходить природний рум’янець, який підійде абсолютно до будь-якого макіяжу, як прохолодному,

01 rebellious rose

01 rebellious rose

Так і теплому.

01 rebellious rose

01 rebellious rose

Відтінок вписується прекрасно, не дивлячись окремо від образу в цілому. З ним можна переборщити, але за рахунок податливою текстурі і вдалою формулою, звичайна синтетична кисть відведе відтінок в м’який натяк на колір. Не буде плям, не буде залипань, рум’яна прекрасно змішаються з продуктами макіяжу, зробивши образ єдиним цілим. Для більшої гармонійності, стала додавати рум’яна в складку, враховуючи, що вони без блиску і сяючих частинок, вони класно виглядають і в цій якості теж.

Що стосується стійкості, але на моєму типі вони тримаються години 4, потім колір починає тьмяніти, але все одно він залишається помітним.

01 rebellious rose через кілька годин

Так що не дарма, не дарма придбала ці рум’яна – були побоювання, що крім гарного рефила, вони будуть виглядати дуже яскраво і дуже вузько в макіяжі, для конкретного сезону за рахунок свого активного пігменту, але в дійсності — вони стали моїм базовим і щоденним продуктом, який поєднується з будь-яким повсякденним чином.

Вартість: 2650 рублів за 4.8 гр. (витрата маленький);

Термін використання: кілька тижнів;