Ні на маму, ні на тата: на кого схожа дочка анни михалкової

70

До великої і дружної сім’ї михалкових-кончаловських завжди було і буде пильна увага. Спадкоємці знаменитої кінодинастії про особисте життя розповідають нечасто, зате соцмережі ведуть і діляться красивими сімейними знімками.

Instagram старшої дочки микити михалкова анни просто обожнюють її шанувальники-адже на сторінках блогу 47-річна актриса вельми забавно розповідає про свої робочі і сімейні будні.

У анни троє спадкоємців від бізнесмена альберта бакова — двоє синів і одна дочка. На початку вересня дівчинка з красивим ім’ям лідія відзначила своє 8-річчя. На честь цього зіркова мама привітала спадкоємицю, опублікувавши гарний знімок.

” це моя дівчинка. Ліда найскладніша дитина з усіх наших дітей. Хоча простих у нас і не було… Волелюбна, відповідальна, нетерпляча, різка, темпераментна, ревнива, ранима, весела і дуже серйозна. Якщо любить, то безумовно. Якщо любить, то ніколи не покаже, що любить. Я намагаюся з нею бути дуже акуратною, тому що вона дуже тендітна всередині, я намагаюся з нею бути дуже акуратною, тому що вона дуже сильна всередині. Хочу, щоб вона зі мною дружила, хочу, щоб була щаслива, і хочу, щоб вона залишалася для всієї нашої сім’ї зосередженням любові!» – розповіла про свою дитину анна.

Хочемо зазначити, що привітання анни — особливий вид мистецтва. Так красиво і так цікаво описувати характери своїх дітей вміє не кожна.

Передплатники михалкової тут же почали обговорювати, на кого більше схожа дочка анни микитівни. Багато відзначили, що ліда — копія своєї тітки надії михалкової.

” ні на маму не схожа, ні на тата-копія тітки наді!«,» дивовижна схожість з надією микитівною«, ” треба ж, як схожа на сестру надію!”, “вся в михалківську породу, але не в маму”,-коментують інтернет-користувачі.

У надії михалкової, яка зовсім скоро відзначить 35-річчя, двоє дітей від шлюбу з кінорежисером резо гігенеішвілі. Пара розлучилася незабаром після народження молодшого сина івана. Екс-подружжю вдалося зберегти приятельські стосунки заради дітей-режисер часто проводить з ними час і бере на зйомки.

123…13

Анна-старша дочка микити михалкова. З ранніх років вона зрозуміла, що зв’яже своє життя з кіно — і заради цього закінчила акторський факультет вдіку

дивитися галерею