Запам’ятай мене молодою і красивою.

58

0 запам’ятай мене молодою і красивою.

Всім жителям країни мам десять тисяч років життя! провівши невелике дослідження, я зрозуміла що тема китайських історичних дорам занадто величезна для одного запису в щоденнику. Тому я вирішила написати відразу кілька постів. Почнемо з палацових інтриг.всі дорами з мого списку засновані на реальних подіях, головні горої – жили колись люди і т.д. Це не фентезі і не уся. Життя, якою вона була. Без прекрас. І можна сказати, що всі героїні мій добірки, в тій чи іншій мірі феміністки.

Перший серіал у моєму списку

“імператриця китаю” драма знята в 2014 році , більше 80 серій, заснована на реальних історичних фактах.фань бінбін, виконавиця головної ролі вирішила увічнити свою красу, заснувала продьюсерскую компанію і приступила до роботи над цим серіалом.відразу ж згадала скандал, пов’язаний з виходом цього фільму. Через велику кількість декольте і оголеної натури серіал припиняють транслювати по центральному китайському телебаченню.

Він переходить на інтернет платформи.я серіал не дивилася, але читала книгу пані сянь ша “імператриця”, так що з сюжетом знайома. Рекомендую до перегляду. Далі йде серіал” легенда про чжень хуань ” 2012 рік, 76 серій.

Цей серіал я дивилася з донькою. Чоловік і син презирливо відмовилися приєднається до нас.занадто багато інтриг.так як я живу в пекіні, поруч з весняним палацом (юаньмінюань), то мені було легко уявити, як і де жили імператорські наложниці, слуги і євнухи.важливу роль в моєму рішенні подивитися це драму стала особистість виконавиці головної ролі сунь лі.

Я її давня прихильниця.але про це буде окремий пост.

Тепер третій номер у моєму “гаремному” списку.

“внутрішній палац: легенда про жуї”2018 рік, 87 серій.

Відразу зізнаюся, що я цей серіал не дивилася.моя дочка розпросила своїх однокласниць про серіали, які їм подобаються і принесла мені досить великий список. Ця дорама одна з улюблених у маленьких китаянкою.

Невелике пояснення. У китаю, як правило, дітям не дозволяють дивитися подібні фільми років так до 16 . Але у них під рукою телефони та планшети,так що дивляться і обговорюють в школі.

На сьогодні у мене все.дорогі мої читачі і коментатори, чи дивилися ви перераховані мною драми? що ви про них думаєте? які серіали з палацової (гаремної) тематиці вам до душі.чекаю всіх в коментарях.