Взяв у свої руки: одним жестом татум розсекретив роман з кравіц

53

У наш час важко зрозуміти, коли зірки починають зустрічатися по-справжньому. Скільки разів вони обводили нас навколо пальця і змушували вірити в свої вигадані піар-романи! коли ірина шейк і каньє уест нібито почали відносини, ми трималися до останнього і намагалися пропускати всі плітки крізь призму розуму, але все одно здалися і повірили в любов між російською красунею і американським репером.

Нещодавно, до речі ірина шейк вперше розповіла про роман з каньє вестом, підтверджуючи одну з теорій її фанатів. Спойлерів не буде, читайте самі! а ми краще поки звернемося до іншої зоряної парочці, в якій, судячи з усього, все дуже серйозно і реально. Минулий бал інституту костюма став справжнім одкровенням: кім кардашьян там зловили з тим же каньє, а хейлі бібер розплакалася на met gala через фанатів селени гомес.

Ми також уважно стежили за зої кравіц і ченнінгом татумом. Ці двоє не дають фанатам спокійно спати вже кілька місяців, з’являючись в компанії один одного і майже не даючи ніяких натяків на бурхливу пристрасть. Так і хотілося написати їм коментар в instagram: хлопці, та скажіть ви нам вже, зустрічаєтеся ви чи ні!

Зовсім недавно зої розлучилася з карлом глусманом, а ченнінг вже три роки офіційно вільний після шлюбу з дженною дуан. Звичайно, не обійшлося без романів: пам’ятаєте, як джессі джей зізналася, що сексу з ченнінгом татумом віддасть перевагу готуванню і прибирання? у будь-якому випадку, технічно колеги цілком могли б мати один на одного романтичні види, і ми нарешті дочекалися підтвердження, що це реальність.

На met gala актори прибули в стані холодної відстороненості. На червоній доріжці вони позували окремо, повітряних поцілунків один одному не слали, погляди, повні вогню, не кидали. Шанувальники їх пари нібито засмутилися, але потім грянула вечірка аліші кіз. Співачка закотила веселу гулянку після самого met, покликавши туди своїх знаменитих друзів.

Зої і ченнінг, як ви зрозуміли, були там. О диво, татум поділився знімком з кравіц! правда, груповим. Зате в instagram-історіях він ще раз повторив знімки і написав, що «ніхто не хотів жартувати з ними на танцполі». Судячи з фотографій, що витекли в мережу, танці до упади у нього сталися саме з зої. А потім в мережі з’явився ось такий чудовий кадр: тільки погляньте, ченнінг як зразковий бойфренд тримає сумочку своєї дами!

view this post on instagram

A post shared by vogue (@voguemagazine)

Очевидці говорили, що татум і кравіц були наймилішою парою на тій вечірці. Зірки» не могли відірватися один від одного”, цілувалися і обіймалися. Є у таких закритих свят одне правило: не здавай друзів завчасно.

Так що майже ні у кого з гостей немає знімків з зої і ченнінгом. Нам здається, що це і є підтвердження їхнього роману: по-перше, вони більше не ховаються і виходять у світ разом, по-друге, бережуть деталі відносин від публіки. Але ж у випадку піар-роману все якраз навпаки? що думаєте, повіримо зої і ченнінгу?

Єлизавета чепрасова