» які чоловіки ” влад топалов показав кумедне фото з перемазаним сином і поміркував про складнощі батьківства

59

Співак вважає, що навик батька необхідно тренувати протягом усього життя.

Влад топалов разом з дружиною регіною тодоренко виховують сина михайла. У грудні хлопчикові виповниться три роки, це восени він відправився в дитячий сад. У своєму мікроблозі співак часто міркує на тему батьківства, і недавній пост не став винятком. На думку артиста, материнство закладено в жінці спочатку, а ось батьківство за своєю природою штучно.

«материнство обумовлено і закладено природою. Воно інстинктивно. Мати завжди впевнена, що це її дитина і що з ним робити.

Протягом тисячоліть батьківство створювалося людиною в ході історії та формування культури. Батьківство штучно, пов’язане із зусиллям і жертовністю. Воно створюється і відкривається не в момент народження, а в процесі взаємин батька і дитини.

Бути батьком необхідно вчитися протягом усього життя, розуміючи, що цей навик можна втратити.

Я люблю тебе, син. Спасибі, що так багато чому мене вчиш»,

– написав топалов.

Фанати похвалили його за мудрість і відповідальний підхід до батьківства:

«дуже цікаво читати ваші пости … Щастя вам)”, ” мудрий не по роках! молодець!завжди із задоволенням читаю ваші пости! 👏 👏 👏 👍 👍 👍 ❤️ », «як в 🔥 и схожі!!! одне обличчя!!! ❤ ️ 👏 “, “боже, мій які чоловіки. Ти найкращий тато пишаюся тобою. Приголомшливі слова. 😍 😍 🥰🥰 💋 💋 💋 🐼 🐼 ❤️ ❤️ ❤️ 💋 💋 😻 😻 😻 », «такі ви милі і схоже один на одного” « ” розумниця влад!!! захоплююся!!! 🔥 👏 ».

Нагадаємо, тодоренко стала другою дружиною артиста, до знайомства з нею він два роки був одружений на ксенії даніліної. Зірки узаконили стосунки в 2018 році, а ще через рік влаштували пишне весілля.