Сироватка для шкіри навколо очей clarins double serum eye

55

Всім здрастуйте.

І знову бренд clarins радує нас новинкою-сироватка для шкіри навколо очей double serum eye. Це антивіковий засіб по догляду за шкірою навколо очей, в основі якої лежить інноваційна технологія легендарної сироватки для обличчя double serum.

оформлення: екологічний дизайн.

Виробник зазначає, що флакон сироватки частково складається з переробленого пластику.

Також інформація про засіб надрукована не на окремому вкладиші, а на самій коробці з двох сторін. Коробка виготовлена з картону на основі деревини зі стійко керованих лісів.

Флакон сироватки оснащений помпою з коліщатком, що дозволяє адаптувати дозування засобу до потреб шкіри і кліматичних умов.

Унікальна подвійна формула сироватки, що містить 96% натуральних інгредієнтів, об’єднала в одному складі 13 рослинних екстрактів:

12 рослинних екстрактів, в тому числі екстракт куркуми, стимулюють всі п’ять життєво важливих функцій шкіри: зволоження, живлення, насичення киснем, регенерацію, захист.

13-ий рослинний екстракт кервеля лісового сприяє зміцненню шкіри навколо очей, збереженню її молодості, а також доповнює і підсилює 12 інших рослинних екстрактів сироватки.

консистенція

Унікальний подвійний флакон дозволив об’єднати в одному засобі жиророзчинні і водорозчинні активні компоненти і отримати таким чином дві сироватки в одній.

Водна і ліпідна формули змішуються перед нанесенням.

використання, враження, результат.

Приємно, коли виробник піклується про нас, створюючи зручні флакони. Встановлюєш потрібне дозування і в голові автоматично спрацьовує, що саме така кількість засобу тобі потрібно. Зазвичай у мене так: по-моєму мало… Ще трохи додам… Упс… Перебір.)))

Я встановила на маленьку дозу.

Такої кількості зараз мені вистачає на обидві зони навколо очей.

Сироватка дозується шляхом натискання на помпу.

Трохи змішую текстури сироватки між собою і рухами наношу на шкіру.

Сироватка легка, приємно охолоджує шкіру навколо очей. За відчуттями вона трохи липка, але можливо так і повинно бути, так як всі сироватки, які у мене є і були, трохи липковаты. Будь-яку сироватку я завжди закриваю кремом і ця не виняток. Хоча виробник зазначає, що її можна використовувати як самостійний продукт. Справа в тому, що після сироватки у мене відчуття, що шкіру трохи натягнули. Мені не дуже комфортно, плюс створюється враження, що я недоухаживала за шкірою ( і так після будь сироватки).

Користуюся сироватка два рази в день: вранці і ввечері.

Мені дуже подобається, як шкіра виглядає зараз після того, як я доповнила свій основний догляд сироватку double serum eye. Відчуття, що шкіра трохи підтягнулася, стала більш пружною. Немає почуття в’ялості шкіри. Також помітила, що колір шкіри навколо очей став більш здоровим, свіжим. Звичайно, я дотримуюся ще й режим дня.

Ціна: 5850 руб. Без урахування знижки.