» юний дизайнер ” катерина климова показала кумедне відео з молодшою дочкою

47

Дівчинка створила мамі модну зачіску.

Актриса катерина климова порадувала фанатів новим відео за участю шестирічної дочки белли. У ролику дівчинка старанно прикрашала мамину зачіску квітами та іншими підручними засобами, представляючи себе чи то в ролі дизайнера, чи то – стиліста, чи то – перукаря.

“татова дочка”, ” ну просто чарівні і милі 🤩 🤩 🤩 🥰 🥰 🥰”, ” юний дизайнер «при чому особистий!!!! 🙌 ❤ ️ “, “чим би дитя не тішилося, аби поруч з мамою 💝 💝 💝 ” » «краса яка, мати дочку, величезне щастя і радість для мами. 😍 😍 😍 » , “красуні і лялечки обидві 👍 🔥 », «одна особа…..ну дуже схожі … Принадність”, ” яка принадність ❤️ доча, стиліст матусі 🔥 »,

– розчулилися шанувальники.

Нагадаємо, у 43-річної климової – четверо дітей. Старша дочка єлизавета, що з’явилася на світ у шлюбі з ювеліром іллею хорошиловим, зараз навчається на факультеті журналістики мду. Від другого чоловіка, актора ігоря петренка, зірка народила двох синів-матвія і корнія. Батьком белли став третій чоловік знаменитості, актор гела месхі, з яким климова розлучилася в 2019 році. Зараз про своє особисте життя селебріті не поширюється.

. До речі, фанати відзначають, що діти климової ростуть не по днях, а по годинах і вже носять маму на руках.