Пішла з бойфрендом в подорож і не повернулася: 25 фотографій зниклої блогерки, яку шукали всією країною

58

22-літня американка габріель петіто пропала в кінці серпня 2021 року. Дівчина вирушила в подорож по америці разом зі своїм молодим чоловіком 23-річному брайоном лондрі, але так і не повернулася.

Перед зникненням, 25 серпня, габріель зателефонувала батькам і повідомила, що тепер планує перейти на кочівницький спосіб життя. Після цього блогер на зв’язок так і не вийшла. Батьки не відразу підняли паніку, адже габріель нечасто радувала дзвінками і повідомленнями родичів. Недобре близькі блогера запідозрили тільки 11 вересня, коли з подорожі повернувся тільки брайан і не міг логічно відповісти на питання, де зараз знаходиться його дівчина.

Справою про зникнення тревел-блогера зайнялася поліція норт-порта за участю фбр. Слідом історію габріель стали публікувати в найбільших змі, до пошуків були підключені волонтери. Ситуацію ускладнювало те, що лондрі, єдиний, хто був з дівчиною протягом останніх місяців, не став нічого розповідати. Поліція запідозрила брайана у вбивстві нареченої. Пошукові операції тривали більше місяця, але результату так і не принесли.

У неділю, 19 вересня, в поліцію надійшло повідомлення, що в службі національного парку знайшли останки тіла, схожого за описом на зниклого тревел-блогера. Хоча днк-тест ще не був завершений, родичів габріель вже повідомили, що, можливо, останки належать дівчині.

Вітчим петіто каже, що йому важко повірити в причетність лондрі до смерті габріель, адже було видно, що молоді люди любили один одного і навіть планували одружитися. На початку липня тревел-блогер опублікувала пост, де похвалилася перед передплатниками, що їй зробили пропозицію руки і серця і вона відповіла «так».

Але відносини блогерів виявилися далекими від ідеалу. Офіцер поліції сказав, що 12 серпня в юті було зафіксовано звернення до правоохоронних органів. Габріель хотіла написати заяву на свого хлопця, звинувачуючи його в домашньому насильстві, але потім передумала.

+19

Людмила мітрохіна