Прокинься і співай! звички зірок, які допомагають їм рано вставати

55

«ранок добрим не буває ” – говорить стара приказка, що знайшла відгук в серцях величезної кількості людей. » з тієї ноги ” день починається тільки у тих, кому не потрібно рано вставати – а таких щасливчиків, на жаль, небагато. Найпопулярнішим засобом підбадьоритися вважається чашка кави. Однак далеко не кожному цей напій допомагає прокинутися.

До речі, деякі дослідники вважають, що каву взагалі краще пити на ніч — як не дивно, але так ви зможете швидше заснути.

Ми дізналися, як починають свій ранок знаменитості. У них дуже щільний робочий графік, в якому точно немає часу на розгойдування після пробудження.

Знаменита гімнастка, ведуча і просто красуня ляйсан утяшев а довгі роки вела програми на спортивну тематику, найвідомішою з яких стала ранкова рубрика на телеканалі «нтв» — «зарядка з ляйсан утяшевой». Росіяни любили починати свій ранок разом із зіркою, повторюючи за нею нескладні вправи, що заряджають бадьорістю.

З часом дівчина перестала з’являтися в ефірі телеканалу, але про ранкові навантаження зовсім не забула. За визнанням спортсменки, вся її сім’я починає ранок з невеликої розминки. “смартфон без зарядки не працює, і людина не буде», — сказала ляйсан в одному з інтерв’ю. З цим аргументом не посперечаєшся, адже утяшева дійсно дуже продуктивно проводить свої дні: бере участь в телевізійних проектах, розвиває сімейний бізнес, виступає зі своїм танцювальним шоу, а головне — проводить багато часу з дітьми і чоловіком.

Тіна канделакі як на роботу ходить в спортивний зал, кидаючи там собі виклики день від дня серйозніше. Однак в силу зайнятості свій ранок фанатка зожа не завжди починає зі спорту. У таких ситуаціях її рятує проста вправа, на виконання якого буде потрібно всього одна хвилина — вакуум живота (втягування живота, що сприяє масажу внутрішніх органів).

Вакуум придумали індійські йоги ще кілька тисячоліть тому, а в кінці 1960 – х його популяризував арнольд шварценеггер, який включив вправу в свої знамениті тренування. Багато зірок застосовують техніку вакууму, щоб зменшити живіт і талію-особливо після пологів. Тіну приваблює цю вправу своєю легкістю і ефективністю, а також тим, що за допомогою нього можна розбудити свій організм, «включивши» травну систему.

Ще одна знаменита фанатка зожа — дженніфер еністон. Вона приділяє спорту левову частку свого вільного часу, проте день починає не з фізичних навантажень — спочатку їй потрібно трохи розгойдатися. Заради неспішних ранкових зборів еністон встає ще на світанку, приблизно о 5 годині. Знаменитість добирається до ванної, щоб вмитися, а потім йде на кухню, де випиває склянку теплої води з лимоном.

Наступні 20 хвилин свого ранку актриса присвячує медитації. Недовге знаходження наодинці зі своїми думками допомагає їй налаштуватися на робочий лад і нарешті почати займатися справами.

А ось у багатодітної мами кейт хадсон абсолютно немає часу на довгі ранкові ритуали. Щоб не страждати через бажання знову звалитися в ліжко, актриса відразу після підйому прямує у ванну, щоб занурити своє обличчя… В ванночку з льодом!

Такий експрес-спосіб пробудження зірка перейняла у свого візажиста. Б’юті-експерт радить використовувати лід для того, щоб зробити шкіру більш м’якою і сяючою. Ну а якщо метод допомагає не тільки стати красивіше, але і бадьоріше, чому б не зробити його своєю щоденною звичкою?

Американська модель і молода мама кріссі тейген теж любить охолоджувати свою шкіру з ранку, щоб підбадьоритися, проте слідувати раді кейт хадсон вона не готова. Для бадьорості зірці вистачає використання прохолодного крему для повік, який вона дістає з холодильника. Крижане засіб миттєве надає їй енергію.

Щоб посилити вплив, модель використовує замість крему патчі для очей, які також зберігає в холодильнику. Це косметичний засіб набагато довше залишається холодним-спробуй витерпіти таке з ранку і не підбадьоритися!

Олена шишкова є прихильницею тривалих процедур на початку дня. З ранку раніше модель наносить на обличчя маску і чекає, коли та подіє, попутно займаючись іншими справами.

Найчастіше маски робляться вечорами після ретельного очищення обличчя, адже шкірі потрібен час, щоб максимально відновитися під впливом активних компонентів. Однак олена вважає, що вранці подібна процедура не менш ефективна, адже шкіра відразу ж приймає більш здоровий вигляд. Крім того, звичка проводити після пробудження цю процедуру дозволяє шишкової швидше включитися в робочий стан, адже нанесення маски вимагає акуратності і зосередженості.

Камерон діаз віддає перевагу б’юті-ритуалам і фізичним вправам більш простий і приємний варіант — смачний і ситний сніданок. Зірка починає так день протягом усього свого життя, адже звичку багато їсти з ранку ще в дитинстві їй прищепила турботлива мама, яка турбувалася про те, щоб у дівчинки були сили на весь навчальний день.

Такий сніданок камерон має деякі нюанси. Вона намагається вранці їсти менше солодкого, щоб не підвищити рівень цукру в крові, тим самим спровокувавши відчуття голоду, а слідом за ним і втому. Зате яйця, овочі і крупи діаз шанує, намагаючись готувати з них незвичайні страви, щоб урізноманітнити свій раціон і навіть не дивитися в бік «запрещенки».

Мабуть, найцікавіший і складний спосіб підбадьоритися є в скарбничці б’юті-секретів вікторії боні. Вже довгі роки зірка практикує йогу і вміє виконувати навіть найважчі асани, одна з яких — стійка на голові.

Вікторія часто демонструє в соціальних мережах своє вміння, яке надає позитивний ефект на організм: кров починає активно циркулювати по тілу, моментально позбавляючи від сонного стану. Крім того, асана має цілий ряд корисних властивостей — від зміцнення волосся і омолодження шкіри до профілактики серцево-судинних захворювань і варикозу. Шкода, що таке ефективна вправа під силу виконати тільки людям з дуже хорошою фізичною підготовкою.