Колишній пише: що відповідати і чи потрібно взагалі це робити

52

Sms від колишнього чекаєш як виграшу в якомусь конкурсі з генератором випадкових чисел: раптом пощастить, і доля підсуне в якості переможця твій номер? або чекаєш його повідомлення, як служба безпеки чекає пожежі: постійно проводиш навчання (репетируєш, щоб відповіла) і завжди готова до сигналу alarm. Ну або перебуваєш у фоновому режимі очікування: начебто тобі вже все одно, але його sms б тебе схвилювало, і рано чи пізно воно приходить.

Активність колишніх сезонна: навесні вони розквітають як проліски, а восени вилазять немов гриби після дощу. Прокидаються і свежеброшенние (або свежебросившие) бойфренди, і «екси», що не писали тобі з часів мезозою і колишні з среднезатяжним мовчанням.

Питанням ” чому?”(він це зробив) є сенс задатися, коли пройде час і охолонуть емоції. Куди актуальніше спочатку подумати ” як?”- як і що відповідати, щоб гідно пережити цей незручний момент?

Як треба: нічого

Чомусь ця порада максимально бентежить дівчат. Як це нічого? зовсім нічого? а емоджі за нічого рахується? а якщо відповісти через 24 з половиною години, обітницю мовчання можна вважати завершеним?

Нічого, значить, нічого: nothing, niente, rien. Ми просто розпаковуємо повідомлення, щоб відправник бачив, що воно прочитано, і спостерігаємо стадії нерозуміння, заперечення, гніву ,смирення (залежить від темпераменту бойфренда)…

Він може перепитувати, чи бачили ви його повідомлення, вимагати відповіді, нити, меланхолійно зітхати і навіть почати розмовляти з самим собою. За хамство, звичайно, потрібно відразу блокувати, а в інших випадках спостерігати і вирішувати далі, чесно запитавши саму себе: чи потрібно витрачати сили на цей невиразний камбек?

Як не треба: в чорний список

Якщо колишній почав з п’яних образ або якимось іншим чином торкнувся ваші почуття, всі дороги повинні привести його в бан без права реабілітації і листування. В інших випадках переміщення в чорний список буде занадто емоційною реакцією.

По-перше, це дасть зрозуміти, що ви можете бути до нього небайдужою (старий добрий ігнор куди холодніше), а по-друге, раптом цей контакт вам ще стане в нагоді? якщо екс-бойфренд володіє достатньою експертизою в якій — небудь справі (ні, мова не про поцілунки), він ще може послужити хорошу службу-наприклад, коли бурі вляжуться і вам знадобиться налаштувати роутер на дачі… До речі, ось ви тільки що і дізналися, як зароджуються камбек з іншого боку.

Або в даному випадку королев. Будьте милі, акуратні у висловлюваннях і чітко стежте за ниткою вашої розмови. Ведіть тактовний (не токсичний!) діалог в рамках світської бесіди і спробуйте відповідати виключно на поставлені питання. “як справи?» — «хороше». Що поробляєш? “здаю робочий проект”. Чи з’явився новий хлопець? » так ” або “це занадто особисте питання для мене”.

Швидше за все, ви з подивом виявите, як на тому кінці дроту пропадають запал і азарт — адже ніхто не підскочив від радості у відповідь на його sms і не побіг назустріч, кидаючи звіти за своїм проектом. Іноді його ” привіт, як справи?«- це всього лише ” привіт, як справи?» у спробі відсканувати ваш стан-наскільки ви потомилися і як сильно нудьгували, а не визнання в любові, що пожирала його весь цей час.

Як не треба: ярмарок марнославства

Головне — не переборщити з ввічливістю. Не бійтеся здатися холодною і недостатньо милою: це краще, ніж хихикати і вивалювати непотрібні подробиці про своє життя. Ні хороші, ні погані. Якщо відверто скаржитися про те, як все погано, нам не дозволяє елементарна гордість, то з життєрадісною бравадою можуть бути проблеми.

Демонстрація своїх досягнень і успіхів в особистому житті легко може зійти за дешеву саморекламу: а ми ж не хочемо, щоб він відчув себе ейчаром, якому продає себе здобувач? більш того, ухильність і ввічливість без непотрібних подробиць при необхідності тільки підігріють його інтерес до вашої персони. Якщо вам це, звичайно, в принципі треба.

Wday.ru