Для тих хто шукає просто хорошу туш для вій max factor divine lashes

41

Вітаю.

Я людина яка змінює туш для вій як рукавички, завжди купую різні, мені від них багато чого не треба. Але є у мене одна в арсеналі, до якої повертаюся раз по раз.

Об’ємна туш для вій від max factor divine lashes , з якою я познайомилася завдяки своїй мамі і після цього вона надовго оселилася в моїй косметичці. Трохи розповім про свої вії: тонкі, не дуже об’ємні вії середньої довжини з невеликим вигином. Від туші я чекаю хорошого поділу, підкручування і подовження, без ефекту «павукових лапок».

до

Туш знаходиться в довгому пластиковому футлярі чорного кольору, має нехитрий дизайн з золотими написами. В принципі, нічим не примітний тюбик звичайнісінької класичної туші.

У футляр вбудований хороший обмежувач який прибирає надлишки туші з пензлика, але на жаль він швидко брудниться і з часом туш втрачає охайний вигляд. Головною перевагою туші є щіточка спіралевидної форми з безліччю щетинок, щетинки досить м’які і рухливі вони не дряпають повіку і не доставляють дискомфорту під час використання.

Щіточка відмінно фарбує навіть найменші вії і добре зачіпає вії у внутрішнього куточка ока.

туш нанесена в два шари.

Мені подобається як туш розділяє і піднімає, головне що цей ефект зберігається протягом усього дня. Туш не обсипається і не друкується на верхньому столітті. Текстура кремова, однорідна без грудочок, під час фарбування ніби обволікає кожну вію окремо. Колір самий звичайний, чорний, в міру насичений.

Змивається самим звичайним гелем для вмивання, але я завжди видаляю макіяж очей за допомогою міцелярної води. В цілому це звичайнісінька і просто хороша туш для вій, її я використовую практично кожен день і повертаюся до неї кожен раз знову і знову. За весь час використання вона мене ще жодного разу не підводила.

Для мене туш це той продукт за який я не готова віддати пару тисяч дерев’яних, до 1000₽ на туш найоптимальніший варіант для мене. А за які косметичні засоби не готові платити ви?

Дякую за увагу і гарного дня:)