Дивіться відео на улюблену тематику в tiktok!

50

Tiktok-це розважальна платформа, на якій різні автори діляться своєю творчістю. Тут можна знайти хлопців, що створюють самий різний контент: від комедійних скетчів до кулінарних рецептів і порад по стилю. Стрічка рекомендацій сервісу дозволяє кожному бачити контент, відповідний його інтересам, а новий категорійний хаб ще більше розширює ці можливості, пропонуючи користувачам знайти останні тренди і нових цікавих авторів в улюбленій категорії. Першими в хабі з’явилися чотири популярних категорії « “їжа», «мода», «б’юті», “будинок і сад”, а найближчим часом будуть запущені і інші тематики.

У кожній категорії кілька розділів. Так, в «моді “можна знайти останні “тренди”. Наприклад, наряди, натхненні персонажами фільмів, аніме і мультфільмів. У рубрику “варто підписатися” включені найцікавіші креатори платформи по фешн-темі: alexinstyle показує стильні чоловічі образи, nisnevich розбирається в історії моди, а astemir.me ділиться корисними лайфхаками, наприклад, як купувати речі на розпродажах. У розділі “вчимося у експертів” автори діляться досвідом і розповідають, як правильно носити сонячні окуляри і які помилки не можна допускати при складанні літнього образу для чоловіка.

У категорії «б’юті» креатори платформи перевіряють популярні лайфхаки і діляться порадами по макіяжу. У розділі ” шопінг та огляди» можна знайти рекомендації авторів платформи по використанню різних б’юті-продуктів, наприклад, який засіб найкраще підійде для позбавлення від прищів.

У рубриці “вчимося у експертів” зібрані корисні відеоролики, які допоможуть користувачам з першого разу професійно нанести тіні для очей або консилер, а також зробити круту зачіску. У розділі також можна знайти рекомендації від цікавих автором, на яких точно варто підписатися, якщо цікава б’юті-тема: jeniastelmah розповідає про правильний догляд за шкірою обличчя, medovyimax створює унікальні образи за допомогою косметики, а kat.longoria дає корисні поради про те, як легко і просто зробити якісний макіяж.

У категорії «їжа» є відеоролики з різноманітними рецептами — від перекусу на швидку руку до десертів і незвичайних страв, наприклад, карамелізованих огірків. Популярні креатори зібрані в рубриці “варто підписатися”: margo.food mashanapp показує, як корисне може бути простим і смачним, аkushat_hochu реалізують в життя всілякі фуд-фантазії.

У категорії ” дім і сад» чимало корисного для всіх любителів домашнього врожаю і затишку. Автор аккаунта a_na_dache ділиться порадами і особистим досвідом дачника: як виростити багатий урожай зелені, овочів, фруктів і ягід, а також як їх заготовити на зиму. Нетиповий, але досвідчений фермер anna_anikina розповідає про свої успіхи і експерименти, ділиться досвідом догляду за рослинами, наведення порядку і благоустрою ділянки. А гуру дизайну інтер’єру makarova.design розповідає про останні тренди і антитрендах, про часті помилки, які варто уникати, і пропонує варіанти класних дизайнерських рішень для всіх кімнат: від кухні до ванної кімнати.

Крім того, кожен користувач платформи може залишити заявку для того, щоб його контент був доданий в хаб.

Фото: прес-служба

Woman.ru