Даклатасвір і софосбувір – два компоненти, що застосовуються при противірусної терапії гепатиту С

7-29-2020


Даклатасвір і софосбувір – це найбільш ефективні лікарські препарати, які використовуються для лікування гепатиту (с1-с5 генотипів). Вони мають властивості, які допомагають запобігти прогресуванню інфекції у дорослих пацієнтів. Після проведення клінічних експериментів і досліджень, було встановлено, що ці речовини дуже ефективно діють навіть в тих випадках, коли хворий пройшов інтерферонову терапію. Ці препарати не впливають на звичний розпорядок дня людини і практично не мають побічних ефектів. Якщо у Вас є необхідність дізнатися про це докладніше , звертайтеся за посиланням https://gepalive.ru/

Що собою являє Софосбувир?

Цей лікарський препарат діє блокуючи РНК-молекулу під назвою NS5B. він не дає вірусної інфекції поширюватися і розмножуватися в організмі людини. На даний момент софосбувір використовується частіше за інших препаратів при лікуванні гепатиту С і цирозу печінки. Його використовують тільки в комбінації з іншими речовинами, так як для монотерапії він не підходить.

Це антивірусний препарат прямої дії, він не дає вірусу потрапити в кров і реплікуватися в ній. Вибираючи ефективне лікування враховується ступінь зараження, генотип вірусу і попереднє лікування.

Принцип дії Даклатасвіра

Ця речовина з’явилося роком пізніше, ніж софосбувір. Після проведення всіх необхідних досліджень, було доведено, що препарат не підходить для використання його в якості монотерапії і має такі переваги:

Препарат показав високу ефективність в боротьбі із захворюванням;
Не має побічних ефектів і не впливає на розпорядок дня і життя людини;
Формула крові не змінюється;
Придбати його можна за доступною ціною;
Після курсу лікування цим препаратом у поєднанні з софосбувіром пацієнти одужують від гепатиту С повністю.
Показання до застосування

Речовина Даклатасвір і софосбувір входять в багато дієві препарати, які використовуються при лікуванні дорослих старше 18 років. Він також показав високу ефективність у хворих на карциному, які стоять у черзі на трасплантацію печінки і при боротьбі з коінфекцією ВІЛ-1. Курс лікування препаратами становить 12 тижнів, однак щодо дозування і тривалості прийому необхідно консультуватися з лікарем. У разі, якщо потрібна повторна терапія, між курсами необхідно зробити перерву в 1 місяць. Ліки необхідно запивати великою кількістю води-дробити і розжовувати не потрібно. Приймати його потрібно 1 раз в день в один і той же час, незалежно від прийому їжі. Якщо один день прийому, дозування залишається колишньою – при збільшенні можлива поява побічних ефектів купить Софосбувир и Даклатасвир.