В’ЯЗАНІ РЕЧІ: ВІДРОДЖЕННЯ 2020, або що дизайнери пропонують носити взимку

123


Носити в’язані речі взимку – звичайна справа, у кожної з нас в шафі є кілька улюблених светрів. Але коли мова заходить про моду, тут теж є на що звернути погляд. В наші дні модне співтовариство з ентузіазмом переходить на еко-тканини і матеріали, що переробляються, а також на натуральну шерсть. Варто зазначити, що сьогодні на подіумі можна побачити не тільки зимові варіанти в’язання – ця техніка присутня і в колекціях весна / літо. Придбати все необхідне для того, щоб почати створювати майбутній шедевр, ви зможете за посиланням  https://wantedwool.com/ порадуйте себе , придбавши нитки для плетіння, або нові спици, чи гачок.

Vivienne Westwood і Kenzo пропонують в’язані екстравагантні костюми, які будуть в моді в сезоні осінь / зима 2020/2021. Такий предмет гардероба можна використовувати як завершений цибулю або утеплити його верхнім одягом в холодну зиму. Завдяки готовності модних брендів дивувати і експериментувати з матеріалами і фасонами – в’язані речі набувають нових форм.

Оверсайз і безформні фасони одягу поширюються і на в’язані светри, підкреслюючи ефект недбалості. Stella McCartney, Bevza, Lanvin і інші підтверджують сезонний тренд своїми колекціями 2020/2021. Однотонні безрозмірні светри – затишний елемент зимового гардеробу, доступний кожному.

Освіжити в’язаний зимовий стиль можуть речі з колекцій Ralph Lauren, Balmain, Oscar de la Renta: на зміну однотонним варіантами приходять геометричні та інші елементи. Хоч би яким був вибір светри, пам’ятайте, що образ складається з багатьох елементів, і важливо стежити за темою аутфіта – де трохи додати кольору, а де прибрати текстури. Надихаючись луками з подіуму, можна без зусиль підібрати зимовий гардероб для майбутнього холодного сезону.

Loewe, Alexander Wang і Saint Laurent показують складні техніки в’язання, експериментуючи з кольором і щільністю, в той же час дотримуючись класичного стилю. Такі светри можуть допомогти виділитися і заявити про власне бачення зимової моди.

На тижні моди у Парижі такі модні будинки, як Christian Dior і Chloe пропонують в’язані сукні-сітки, які можна носити поверх іншого одягу або самостійно. Такі елементи можуть бути використані навіть для літнього образу, будь то вечірній цибулю або пляжна вечірка. Такий стиль передбачає наявність аксесуарів і різноманітну колірну палітру.