Що таке facetite підтяжка обличчя

9-19-2021

В уявленні багатьох клієнтів косметолога підтяжка обличчя досі пов’язана з болем, довгої реабілітацією і швами. Однак технології зробили величезний крок вперед, і в пластичній хірургії з’явилася методика Face Tite, що дозволяють повернути молоде обличчя без серйозного втручання. Також хочемо вам порекомендувати facetite подтяжка лица.

Про цю процедуру і її додаткові можливості для нетравматичними підтяжки обличчя розповідає, к.м.н., пластичний хірург Олеся Анатоліївна Андрющенко.

У чому суть процедури Face Tite?

Процедура Face Tite – це апаратна методика, створена на стику косметології та пластичної хірургії. Вона дозволяє підтягнути середню третину особи, повернути чіткий овал і прибрати друге підборіддя за 1 сеанс. Важливо зауважити, що всі маніпуляції проходять без розрізів і відповідно швів. Face Tite ніяк не впливає на міміку і зберігає природне лице.

 

За рахунок чого відбувається ефект?

Методика працює відразу в двох напрямках. По-перше, за допомогою найтоншої канюлі я прибираю надлишки жиру, що зібралися на щоках і в області підборіддя зоні. Як відомо, після будь-якої ліпосакції залишається проблема в’ялої шкіри. Face Tite вирішує і цю проблему! Другий етап процедури проходить із застосуванням спеціальної RF-насадки. Rf-енергія впливає на глибокі шари шкіри, відновлюючи коллагено-еластинових каркас, який відповідає за її гладкість і пружність.

Це важливо, оскільки з віком волокна колагену і еластину розтягуються, в результаті ми бачимо, як особа немов би «сповзає» вниз. Так ось, радіочастотна енергія дозволяє повернути колагену і еластину колишній вигляд.

 

Які проблеми вирішить Face Tite?

Процедура Face Tite рекомендована як чоловікам, так і жінкам для підтяжки нижньої третини обличчя і повернення чіткого шийно-підборіддя кута. Часто пацієнти звертаються до мене з проблемою «поплив» овалу обличчя і так званих «брилів» – опустилися щік. Це прямі свідчення для сеансу Face Tite. Коли я розповідаю пацієнтам про даної методики, багато хто дивується, що виявляється можна повернути молодий овал обличчя і позбутися від другого підборіддя без серйозного втручання.

У чому перевага Face Tite?

Нетравматичность і високий результат – саме в цьому полягає основна перевага. Face Tite дає виражений ліфтинг особи максимально щадним способом. Судіть самі: слідів втручання немає, так як всі маніпуляції проходять через мікропрокол, які згодом склеюються. А відновлення складе всього 7-12 днів. Для порівняння після класичної кругової підтяжки пацієнтові був потрібний місяць, щоб відновити зовнішній вигляд і мімічну рухливість особи.

На сьогодні міні-підтяжка Face Tite – це максимально щадний спосіб помолодіти на 10-15 років і при цьому уникнути тривалої і болючою реабілітації.

Який ефект чекати від процедури Face Tite?

Уже під час сеансу я бачу, як скорочується і ущільнюється шкіра, йдуть глибокі зморшки і в’ялість. І це ефект, який буде поліпшуватися ще протягом 3-5 місяців, оскільки радіочастотна енергія, крім відновлення колишнього колагену, запускає процес утворення нових колагенових волокон. Через тиждень після сеансу, коли проходить набряклість, видно, як окреслився овал обличчя, як підтяглася шкіра в області підборіддя зоні.

Нерідко сеанс Face Tite я доповнюю пластикою повік або Нитяні лифтингом. Це дозволяє отримати всеосяжний омолоджуючий результат.

 

З якими операціями можна комбінувати Face Tite?

Якщо у пацієнта яскраво-виражена проблема нависає верхньої повіки і / або гриж під очима, в цьому випадку ми проводимо одночасну блефаропластику. Таким чином, пацієнт отримує об’ємний омолоджуючий результат: відкритий молодий погляд і обличчя з чіткими молодими рисами і пружною шкірою.

Крім цього, якщо на консультації я бачу виражений птоз середньої третини, то рекомендую поєднувати Face Tite з Нитяні лифтингом. Відразу після rf-підтяжки я фіксую результат особливими хірургічними нитками. Це не впливає на період відновлення, але дозволяє одночасно підтягнути середню і нижню третину особи.

Часто пацієнти запитують чи можна поєднати пластику обличчя з ліпосакції або іншою процедурою по тілу. Так можна. Якщо ви задумали не тільки помолодіти, але і постройнеть або повернути пружні груди, то краще це зробити в одну операцію.

Як проходить сеанс Face Tite?

Операція триває всього 1,5-2 години і проходить під загальною анестезією. Перший етап операції – rf-ліпосакція підборіддя. Для цього робиться все один мікропрокол в підборіддя зоні. Другим етапом, скорочення в’ялої шкіри за допомогою rf-насадки Face Tite. Шкіра розгладжується і повертається в початкове фізіологічне положення. Якщо операція комбінована, то третім завершальним етапом я проводжу Стек гілок ліфтинг або пластику вік.

Протягом декількох годин після процедури Face Tite пацієнт знаходиться під наглядом медсестри. Залежно від обсягу корекції можна відправитися додому або в цей же, або на наступний день.

 

 

У чому особливості реабілітації після Face Tite?

Період відновлення не доставить особливих турбот. Необхідно носити компресійну маску протягом 7-10 днів, і в наступні 5-7 днів маска надівається тільки на ніч. Здатися на огляд необхідно на треті і сьому добу. Також варто обмежити фізичні навантаження і перебування під відкритими променями сонця протягом 2-3 тижнів після операції.

В цілому, через 14 днів можна повернутися до колишнього способу життя і отримувати компліменти з приводу своєї оновленої молодшою ​​зовнішності.

Коли можна оцінити результат?

Перший результат видно вже після операції. Невеликі шов знімаються на 3 добу. День від дня ефект буде тільки поліпшуватися, і проміжний можна буде оцінити через 1-2 тиждень. Остаточний ліфтинговий результат стане видно через 10-14 днів після операції.

У порівнянні з класичною підтяжкою міні-пластика особи Face lift дає виражений ефект омолодження і ліфтингу шкіри без серйозного втручання і довгої реабілітації!