Хто на світі всіх молодше: порівнюємо західних і вітчизняних зірок-ровесників

58

анджеліна джолічулпан хаматова

Джина лоллобриджида говорила: «жінка на сім років молодша, ніж стверджують її подруги, і на п’ять років старша, ніж дає їй чоловіки». Дозволимо собі додати, що в сучасних реаліях жінки можуть бути ще й на десять років старше, ніж здаються в інтернеті. Хто не був грішний фейстьюном або фільтрами на зорі instagram?

Що поробиш, в наш час приваблива зовнішність — не просто вимога суспільства, а й обов’язок будь-якої медійної персони. Навесні ми говорили про те, що зірці» матриці ” керрі-енн мосс з 40 років почали пропонувати ролі літніх-де це бачено? але індустрія кіно і телебачення особливо сувора до тих, хто дозволив років взяти над собою верх. Ось і виходить вічна гонка: щоб залишатися затребуваною, потрібно бути найкращою, наймолодшою. Або хоча б моложавою.

Але ось забавно: у себе на батьківщині можна домогтися статусу «най-най» і стати іконою зрілої жіночої краси, а в порівнянні з іноземними колегами здаватися бляклою. І це не реверанс у бік західних зірок: аж ніяк, ця жорстока статистика працює в обидві сторони. Ось давайте і порівняй разом, хто на світі всіх миліше?

меріл стріп і алла пугачова

Меріл і алла борисівна обидві великі жінки, обидві прекрасно виглядають в свої 72 роки, і цього у них не відняти. Тільки подивіться, як помолодшала пугачова, яка нещодавно вшанувала своєю присутністю прем’єру серіалу «вертинський»! тільки ось примадонна, на відміну від голлівудської актриси, в пластичних операціях зізнається, а стріп до останнього відмовляється.

” кожному своє. Я розумію, як прикро старіння, особливо для жінок. Але думаю, що з замороженими обличчями люди виглядають смішно. У лос-анджелесі багато таких», — міркує меріл.

демі мур і роза сябітова

У листопаді екс-дружині «міцного горішка» брюса вілліса виповниться 59 років і вона зрівняється з головною свахою росії. У тому, що демі робить пластику, можна навіть не сумніватися. Ще не забули випадок, коли мур шокувала новим обличчям на показі в парижі? тоді ми ще ласкаво прозвали її рибкою… У венеції актриса вже виглядала абсолютно чарівно: чи то наслідки невдалої операції усунені, чи то особа «вселося».

Роза теж не боїться поліпшень, і експерти стверджують, що вона як мінімум зробила пластику грудей, кругову підтяжку, ймовірно, ліпосакцію і пластику живота. До речі, походи до хірурга зірка “давай одружимося” не приховує: каже, що це абсолютно нормально — апендицит ж ми обговорюємо, так чому б не поговорити про пластику?

дженніфер лопес і евеліна бледанс

Згадали, як дженніфер лопес відзначила день народження на яхті найбагатшого українця. Знову стали заздрити-всім би так виглядати в 52 роки! кумедний збіг: місяць тому евеліна бледанс в бікіні показала несподівано змужнілого сина, і теж на яхті! причому обидві красуні виглядали більш ніж гідно-розкішно, якщо бути точними.

Ділимося з вами чарівною афірмацією від джей ло. “установки дуже важливі. Я молода і вічна. Я кажу собі це кожен день, кілька разів на день. Звучить як нісенітниця, але це не так. Вік-це лише ваші думки», — вчить нас співачка. У евеліни схожа позиція: “я щиро вважаю себе жінкою поза віком. Я ніколи не міряла себе”. Думаєте, збіг?

моніка беллуччі та наталія ветлицька

Виходить, що обидві вони в своєму роді жінка-міраж. Моніка, що дивно, продовжує переконувати шанувальників в тому, що до допомоги хірургів не вдавалася, повіки, мовляв, відчинилися самі, а бюст не змінюється з 20-ти років через чарівної генетики. Але у випадку з беллуччі цьому чомусь хочеться наївно вірити: нехай буде така краса в цьому світі, хоч і ілюзорна.

«багато хто боїться втратити красу з віком, але я намагаюся не хвилюватися про ці речі. Я більше боюся смерті, тому що у мене двоє дітей, і я хочу бачити, як вони ростуть», — говорила моніка. Наталія ветлицька теж майже не змінилася зі своїх золотих років: вона як була, так і залишилася стрункою, і тому зміни у формах співачки не так помітні.

Але пластики вона в будь-якому випадку побоюється через те, що не хоче переносити біль. «я навіть з обличчям нічого не стала робити зараз. Я розумію, що все не в такій суперідеальній формі, як це може бути, якби я щось відрізала собі. Я не можу вже цей біль виносити фізичний«, – скаржилася артистка»домашньому вогнищу”.

Через два тижні моніці виповниться 57 років, як і наталії. Може бути, тоді і вона забоїться хірургів.

камерон діаз і олена ветлицька

Про те, чому камерон діаз кинула голлівуд і перетворилася з діви в непоказну домогосподарку, можна говорити довго. Шанувальники ефектною блондинки з гіркотою визнають: після народження дитини вона стала зовсім не схожа на ту розкішну діаз, до якої всі звикли. З іншого боку, такої вільної і ненафарбованої ми камерон не бачили дуже і дуже давно…

Голлівудська діва нещодавно «наздогнала» олену корикову, яка відсвяткувала 49-річчя ще в квітні і відзначила цей день мудрим зверненням до себе коханої. “сьогодні мені можна все!”- уклала актриса. Передплатники олени так давно впевнені, що собі вона дозволяє в тому числі і пластику.