“пішла в себе”: дочка любові успенської нарешті вийшла на зв’язок

51

Дочка любові успенської періодично змушує своїх передплатників понервувати. Тетяна плаксіна пропала з поля зору на кілька тижнів. З’явилися чутки, що королева шансону знову відправила свою спадкоємицю на реабілітацію. Успенська ніяк не коментувала ці домисли, але в її оточенні шепотілися, що тетяна знову почала балуватися забороненими речовинами. І ось нарешті плаксіна вийшла на зв’язок. Починаюча співачка в instagram опублікувала відео, на якому туманно пояснила, що відбувається насправді.

Я зараз перебуваю у творчому процесі. Я трошки пішла в себе, пишу багато музики. Мені знадобився тайм-аут, тому що останнім часом було занадто багато ефірів, тому я трошки вигоріла.

Тетяна плаксіна

Одна з передплатниць задала в коментарях питання, чи правдива інформація про те, що тетяна знаходиться не вдома. Спадкоємиця королеви шансону відповіла, що це дурниці. Інша прихильниця засумнівалася в тому, що плаксіна добровільно опублікувала цей ролик. На що дівчина не стала відповідати, а запропонувала кожному думати, що вони хочуть. Тетяна активно відповідала на коментарі під постом, але нічого конкретного про свій стан так і не сказала.

Нагадаємо, що тетяна плаксіна народилася в шлюбі любові успенської і олександра плаксіна. Вона була довгоочікуваною дитиною. У лютому 2020 року тетяна на всю країну звинуватила матір у тиранії. У дівчини були проблеми з наркотиками, і успенська не раз відправляла спадкоємицю на лікування. Майже відразу плаксіна зреклася своїх слів, але проблеми між матір’ю і дочкою все ще є.

Валерія залевська