Паль під наглядом: на п’ятий день «кінотавра ” приїхала янковська, а за нею зудіна і бодрова

50

«тобі не здається, що фестиваль перейшов в стадію побуту?”- задумливо протягнув занудьгував журналіст неподалік від нас. Його супутниця, що влаштувалася прямо на сходинках зимового театру, уточнила: “чому?»

«тому що всі якось розслабилися. Зірки ось уже не так часто переодягаються, як ніби збираємося так, по-сімейному, по-домашньому».

У звичайних умовах ми б здивувалися, як вчасно були вимовлені ці слова. Але не на» кінотаврі ” — тут навіть час тече професійно і кінематографічно. Адже все-таки занадто ідеально збіглася ця думка, озвучена незнайомим колегою, з однією з гучних прем’єр п’ятого дня фестивалю.

“общага” романа васьянова в трейлері виглядала майже як комедія: вечірки в свердловському гуртожитку 1980-х років, мода на неслухняні кучеряшки і вечірні філософствування, плани на майбутнє “досвідчених” старшокурсників і “зелений” першокурсник-ну що поганого може трапитися?

Багато чого. Тому що» общага ” по васьянову — це світ в мініатюрі, де боротьба добра зі злом не завжди епічна і передбачувана. Іноді це і не боротьба зовсім, а жорстока дідівщина, участь в якій обіцяє довге і навіть майже щасливе життя. Глядачеві довелося вибирати, за чию команду він зіграє, і повірте, відповідь для кожного не очевидна.

Тому з кінозалу гості «кінотавра» виходили майже без слів. Розмови зазвучали тільки на сходинках театру, де несподівано холодний вітер протверезив важку свідомість. Нам терміново потрібно було щось свіже, легке, бадьоре! і рятівні зміни з’явилися на червоній доріжці в особі катерини шпіци, мінливої в своїх нарядах і постійної у відмінному настрої.

Напередодні ми випадково почули, як актриса погрожує скоро вигуляти абсолютно особливий образ. “але там потрібна спеціальна зачіска”, — обмовилася катерина. Мабуть, це і є той самий модний козир, який шпіца приховала в рукаві, і для ефектного виходу їй знадобилося більше, ніж хороша укладка. Згода чоловіка.

Катерина і руслан панов неймовірно виглядали на червоній доріжці — такою ж яскравою була тільки любов толкаліна на відкритті фестивалю. Так що на даний момент шпіца впевнено обходить своїх колег в кількості нарядів, привезених в сочі, і, здається, не має наміру повторяться. Сподіваємося, у зірки знайдеться теплий светр, бо незважаючи на гарячий прийом «кінотавра», в місті помітно похолодало.

У двох речах на фестивалі ми взагалі не сумнівалися: шпіца порадує нарядами, а олександр паль викине черговий жарт. Що у нас в скарбничці спогадів? поцілунок з агрипиною стекловою, палкі братання з федором бондарчуком і, звичайно, політ на ракеті зі сміттєвого відра. Але на жаль і ах, на п’ятий день фестивалю актор помітно вщух і посерйознів.

Причина зміни знайшлася дуже швидко. На доріжку вийшла єлизавета янковська, кохана олександра. У молодих артистів в» анамнезі ” роману було гучне розставання, яке змі вирахували по instagram актриси. Але з 2019 року вони знову офіційно разом і все так само стримані щодо публічних проявів емоцій.

Але нам і не потрібні поцілунки на камеру: те, як чинно олександр поводився в присутності коханої, вже здається неймовірно зворушливим.

Зате інша парочка нарешті внесла певну ясність. Ні, не в свої відносини, а хоча б в питання номінації один одного. Павло дерев’янко, як ми розповіли напередодні, приїхав на “кінотавр” в компанії ефектної блондинки. Ніяких обіймів і прогулянок під ручку поки не спостерігалося, але журналісти миттю нарекли красуню аліною івановою. Саме так дівчину і називають приблизно з січня цього року, коли її вперше помітили в компанії дерев’янко.

Та й ми, каємося, називали супутницю павла аліною, а він візьми та скажи: «друзі, це не аліна іванова, а оксана стрельцова». Ось так поворот! що ж, вже добре, що дерев’янко акцентував увагу на особистості дівчини, дивись, скоро і пояснить, в яких стосунках вони з нею знаходяться. Просто закохані в кіно або кінолюбні?

До речі, про любов. Коли на червону доріжку вийшла марина зудіна, фанати, вже присутні біля театру, розбушувалися. Ми навіть і не припускали, що шанувальниці «утриманок» можуть видавати стільки шуму. Та що там глядачі, фотографи були в приємному шоці, не пропустили марину повз і вмовили попозувати. “я не нафарбована, я тільки з літака”, — відбивалася зудіна, але все одно здалася на милість пресі.

Не можемо не згадати про ще одне явище на доріжці. Дочка сергія бодрова-молодшого приїхала на» кінотавр«, щоб представити фільм» море хвилюється раз ” миколи хомерики. Скромна і навіть трохи тиха, вона відразу прикувала до себе увагу преси — очі і пробираючий наскрізь погляд ольги дісталися їй від батька.

Сподіваємося, бодрова залишиться на фестивалі ще на пару днів — хочеться запитати, що вона думає про фільм відкриття, який був присвячений її батькові. А взагалі ми починаємо відчувати приємне хвилювання, адже ми перетнули екватор» кінотавра ” і на всіх парах летимо до grand finale. Скоро журі обере переможця, а нам потрібно встигнути розповісти вам про наших особистих фаворитів. Подивимося, чи збудуться прогнози woman.ru на нагородженні.

123…29

Наталія бардо

дивитися галерею

Єлизавета чепрасова