» не пройшов ревакцинацію”: сергій безруков госпіталізований з ковідом

48

Тільки-тільки сергій безруков відзначив 48-річчя у вузькому сімейному колі, як вже 20 жовтня стало відомо про те, що він потрапив до лікарні. Діагноз-коронавірус. Хвороба артиста протікає в легкій формі, стан здоров’я-під повним контролем, а в цілому він відчуває себе непогано. Про це улюбленець росіянок сам розповів в instagram і зазначив, що тепер у нього нарешті з’явився вільний час для того, щоб відпочити і почитати.

” ну … Ось і я прихворів, ковид, позначилися перевантаження, видать імунітет здав трохи … Не переживайте, все під контролем, переношу легко … Але тепер хоч нарешті є час відпочити і почитати … В даному випадку перечитати. Всім здоров’я! всім добра! всім любові ” » – повідомив народний артист.

За словами безрукова, у нього було заплановано багато робочих справ на найближчий час. Однак через хворобу актор змушений перенести всі вистави зі своєю участю. “вистави перенесемо на інші дати, не переживайте… Все буде добре», — заспокоїв сергій своїх відданих шанувальників.

У сторіс сергій прокоментував свій стан і зазначив, що захворів швидше за все тому, що не встиг зробити ревакцинацію.

” не встиг це зробити. Але, може бути, завдяки саме вакцинації я відчуваю себе чудово. Не так, як розповідають люди, які захворіли ковидом. Все під контролем, все чудово, все добре. Просто організм сказав, що пора тобі відпочити з твоїм складним графіком. Ось сиджу відпочиваю, читаю, висипаюся».

Також він пояснив, чому вирішив лягти в лікарню: “відчуваю себе чудово, не переживайте, все добре. Я б пішов на удаленку, але справа в тому, що мені нікуди піти. У мене в квартирі немає окремої кімнати, плюс у мене діти маленькі. Природно, я щоб уникнути зараження їх, про всяк випадок…»

Відзначимо, що ще пару днів тому артист відчував себе просто чудово і святкував день народження в колі найближчих йому людей, а також гуляв у парку з трьома дітьми і дружиною.

З анною матісон безруков перебуває у відносинах вже близько шести років. Вони познайомилися на зйомках фільму «чумацький шлях», де сергій виконував головну роль, а його майбутня дружина сиділа в кріслі режисера. Тоді артист всієї березової русі був офіційно одружений на ірині безрукової, однак це не завадило почуттям закоханих.

Сергій розлучився з іриною, а через кілька місяців одружився на ганні. Незабаром у них народилася дочка марія. У листопаді 2018-го матісон народила від сергія старшого сина, а в минулому липні — ще одного хлопчика.

Зовсім недавно сергій зізнавався, що його заповітна мрія останнім часом — це виїхати у відпустку з дружиною в гордій самоті.

” у нас з ганнусею багато дітей. Хочемо відпочивати і удвох. Хоча б раз. Є така мрія-поїхати на мальдіви. Але поки не виходить реалізувати… Спочатку б на мальдіви з дружиною, а потім в грецію з дітьми», — заявив безруков.

123…12

Сергій народився в столиці росії, в сім’ї віталія безрукова, актора театру сатири, і домогосподарки наталії безрукової

дивитися галерею

Анна мілліонова