Містер біг у відставці? у новому сезоні «сексу у великому місті» керрі опиниться в обіймах іншого

51

Шанувальники легендарного серіалу “секс у великому місті” вже посміюються через те, що про подробиці проекту ми дізнаємося задовго до офіційного виходу. Багато хто до цих пір переживають, що саманти не буде, а на її місце моментально знайшли заміну.

Також жінок засмучує, що новий сезон буде скоріше сумним, ніж ностальгічним. Трійця сильно постаріла, а сміливі екстравагантні вбрання керрі, які сара джессіка паркер носила на самому піку популярності серіалу, зараз вже виглядають безглуздо. Зате чоловік її мрії як і раніше красивий! вражаюче, як той самий містер біг все ще є неймовірним чарівним красенем в дорогому ідеально відпрасованому костюмі.

Після публікації фотографій папараці зі зйомок серіалу фанати “сексу у великому місті” все як один тріумфували — керрі все ще з містером бігом! дійсно, багатьом дуже хотілося б поспостерігати за розвитком відносин полюбилася нам пари.

Але все-таки давайте зізнаємося, що якби у керрі в нових серіях було б все ідеально з чоловіком її мрії, то навряд чи це було б цікаво. Протягом усіх сезонів ми з трепетом чекали нової розв’язки їхнього роману-вічні непорозуміння, пристрасть, образи, гучні розставання і не менш гарячі возз’єднання. Мабуть, нові власники франшизи врахували успіх і досвід творців серіалу, тому зовсім скоро ми побачимо керрі в обіймах як мінімум ще одного чоловіка.

На знімку вже 56-річна керрі зображена на руках молодого накачаного красеня-боксера, який грає працівника пекарні hot fellas baked goods.

Відомо, що роль залицяльника сари джесіки паркер дісталася 35-річному томасу канестраро, чемпіону з кікбоксингу. До цього молодий чоловік знімався в основному лише в бойовиках-разом з сильвестром сталлоне і мелом гібсоном в «нестримних 3», а також взяв участь в декількох епізодах шоу тайлера перрі «імущі і незаможні».

Вже наприкінці осені цього року має відбутися прем’єра нового сезону культового серіалу. За численними фотографіями, якими нас дражнять вуличні фотографи, ми поки тільки приблизно уявляємо, з ким проводить керрі через двадцять років. Невже доросла жінка все також продовжує жити в своїй крихітній холостяцькій квартирі, харчуватися швидкими вуглеводами, носити яскраві кричущі наряди і не відмовляти собі в спілкуванні з чоловіками і зміні партнерів?

Сміємо припустити, у керрі настав складний період у житті-вона на межі розлучення і планує боротися з колишнім чоловіком за спільно нажите майно. Мабуть, ситуація з квартирою, яку вона колись мало не втратила, багато чому навчила автору колонки про секс і чоловіків.

До речі, подейкують, що замість друкованих статей керрі тепер веде подкаст, де також продовжує розповідати про своє особисте життя.

Ще задовго до появи в мережі фотографій сари і кріса джерело, близьке до креативної команди, що працює над перезавантаженням серіалу, розповіло, що 66-річний кріс нот до останнього не погоджувався підписувати договір на продовження виконання ролі біга. За словами інсайдерів, ще під час роботи над другим фільмом сценаристи думали про те, щоб прибрати його героя з сюжету — розглядалися навіть варіанти смертельної хвороби… Але задум, слава богу, так і не був реалізований, а керрі і джон не перестали любити один одного навіть після низки виснажливих випробувань.