Ксенія пунтус, діна саева, карина нігай та інші «міс» на презентації miss dior

65

Свіжий і тонкий аромат запашних півоній і троянд огорнув столицю п’ятничним вечором з даху готелю ritz, на якій зібралися гості презентації оновленого парфуму miss dior.

Трохи історії: вперше цей аромат був представлений французькій публіці 12 лютого 1947 року в рамках показу нової колекції месьє діора. Перед парфумерами тоді було поставлено завдання: створити аромат, який пахне любов’ю. Як ми тепер знаємо, пахне вона нотами гарденії, гальбанума, шавлії, альдегідів і бергамота, доповненими гвоздикою, ірисом, жасмином, неролі, конвалією, трояндою і нарцисом.

Ммм…

В оновлену версію, укладену в прямокутний флакон, так красиво заломлює сонячні промені своїми гранями, увійшли троянди, півонії, гербери і айстри.

Останні нагадали нам про вірш марини цвєтаєвої, що оспівує останній місяць літа.

Серпень-айстри,серпень — зірки, серпень — гроздівінограда і горобиниржавой — серпень!

Місяць пізніх поцілунків, пізніх троянд і блискавок пізніх!злив зоряних-серпень! — месяцливней зоряних!

Справжній “зорепад” трапився і на презентації miss dior — познайомитися з новим ароматом прийшли багато його шанувальниць. Впевнені, у деяких з них з цим парфумом пов’язані найніжніші спогади: запах першого поцілунку, першої поїздки в париж або того вечора, коли він запросив вас на оперу «любовний напій».

Занадто багато романтики, скажете ви. Так-відповімо ми, і з нами погодяться анна цуканова-котт, карина нігай, діна саева, аня александрова, наташа максимова і багато інших «міс».

Приємно було побачити серед гостей і ксенію пунтус, яка стала головною героїнею всіх російських змі минулої зими найнесподіванішим для себе образом.

На вечорі також був представлений і новий промо-ролик за участю головної “міс діор” наталі портман. Цього року голлівудська актриса відзначила 10-річний ювілей співпраці з французьким домом. Бажаємо, щоб ще як мінімум десять!

123…25

Анна цуканова-котт

дивитися галерею

Олена петровська