Домашній “пластичний хірург”: новий апарат для омолодження шкіри обличчя від l&l skin

58

Б’юті-девайси для домашнього догляду давно перестали бути дивиною. За статистикою, у кожної третьої дівчини вже є розумний гаджет для краси — і це не випадковість. За допомогою таких міні-апаратів жінки можуть дозволити собі домашній догляд, який буде нітрохи не гірше салонного. Не потрібно нікуди ходити, записуватися, чекати і регулярно викладати кругленьку суму — просто дістаємо улюблений апарат з тумбочки і приступаємо до процедури. Домогтися шикарних результатів дозволить, наприклад, via l&l skin.

Ця компактна новинка докорінно змінить ваш щоденний догляд за шкірою, адже для якісного очищення, видимого і стійкого омолодження, а також зволоження і живлення шкіри знадобиться всього один гаджет. Масажер для обличчя 3-в — 1 замінив собою такі топові апаратні методики, як sonic, rf і ems-звідси і швидкий і помітний результат у вигляді чистої, пружною і зволоженою шкіри.

А тепер розповімо докладніше про кожен з трьох режимів, правила експлуатації апарату і, звичайно ж, результати, які будуть видимими вже через пару використань.

Sonic + vibration

Мета: глибоке очищення і зволоження шкіри

Цей режим (ультразвук + гальваніка ion) прибирає всі забруднення і ороговілі клітини, одночасно з цим виводить токсини, зменшує набряки і в буквальному сенсі допомагає шкірі дихати — полегшує доступ кисню.

Правила застосування:

Перед початком використання необхідно видалити макіяж і вибрати потрібний режим. Далі за допомогою магнітного кільця необхідно закріпити косметичний диск, просочений спеціальним складом, і включити режим sonic. Рухайте апарат плавними рухами від центру обличчя по масажних лініях, приділяючи особливу увагу t-зоні. Повторювати таку процедуру варто 2-3 рази на тиждень по 3 хвилини.

Мета: ліфтинг-ефект

Дозволяє отримати ефект підтяжки обличчя і шиї і прибрати зморшки навколо очей. В результаті впливу електричного струму високої частоти запускається програма anti-age: збільшується синтез власного колагену і еластину, завдяки чому забезпечується потужне омолодження. Видимий результат можна оцінити через всього тиждень активного використання гаджета саме в режимі rf.

Правила застосування:

Для кращого ковзання потрібно нанести на шкіру свій улюблений продукт догляду (в ідеалі це повинні бути засоби на водній основі: сироватка, гель або крем). Акуратно проводите апаратом по масажних лініях, акцентуючи увагу на шкірі навколо очей. Повторювати таку процедуру потрібно щодня по 5-10 хвилин протягом двох місяців, буде краще, якщо поєднувати її з режимом ems.

Мета: підтягнути контур обличчя, прибрати брилі і друге підборіддя

Своєрідний «міні-хірург для шкіри» — електроміостимуляція м’язів обличчя і шиї. Працює максимально делікатно, але при цьому дає ефект безопераційної підтяжки контуру обличчя.

Правила застосування:

Попередньо точково нанесіть на шкіру сироватку, гель, крем або маску на водній основі. Потім включіть режим ems і прикладайте апарат до обличчя плавними рухами, проводячи по масажних лініях від центру до периферії. В процесі ви відчуєте, як м’язи будуть активно скорочуватися — це вони працюють на майбутній тонус і молодість. Всі рухи виконуйте по 5-10 повторень. Робити таку процедуру потрібно щодня протягом 5-10 хвилин протягом 7-10 днів з перервами в 3-4 дні — лицьовим м’язам теж потрібно відпочивати і відновлюватися після «тренувань».