Джастін бібер поклав руку на живіт хейлі і дав привід для чуток

54

27-літній джастін бібер був одягнений в чорний костюм від la masion drew, як данина поваги його лейблу вуличного одягу drew house, в той час як його 24-річна дружина хейлі вибрала чорне плаття з глибоким вирізом від saint laurent. Знаменитості вперше зустріли mat gala як подружня пара.

Поява зоряної парочки ознаменувалося відразу двома скандалами. Селени гомес (прим. Колишня кохана співака) не було на met gala в понеділок, 13 вересня, але шанувальники співачки були — і заявили про свою присутність, скандувавши ім’я кумира, поки джастін бібер і його нинішня дружина хейлі йшли по червоній килимовій доріжці.

Ініціатором іншого інфоприводу став сам співак, він поклав руку на живіт дружини, натякаючи на можливу вагітність. Більш того, фанати пари навіть встигли розгледіти злегка випирає живіт у хейлі. Сам же бібер ніяк не коментує цю інформацію.

Співак вже не перший раз натякає на швидке поповнення в родині. У серпні 2021 року джастін виклав провокаційну фотографію у себе на особистій сторінці в instagram, багатозначно підписавши її: «мама і тато». Пізніше папараці помітили пару, що гуляє разом з малюком, виявляється, бібери просто хотіли спробувати себе в ролі батьків.

+3

Людмила мітрохіна