Готується до зими: ріанна вирушила на вечерю в хутрі, і мова не про шубу

49

33-літня ріанна-одна з найвідоміших відомих і високооплачуваних співачок у світі. Володіючи соковитими формами і хорошим почуттям стилю, зірці неважко виглядати ефектно на червоних доріжках і повсякденному житті. Ріанна притягує погляди не тільки зухвалими вирізами і сміливими міні-спідницями, але і незвичайним поєднанням фактур і стилів в одному образі.

Знаменитість вирушила на вечерю в ресторан giorgio baldi в каліфорнії і потрапила в об’єктиви папараці.

Співачка для виходу вибрала вельми незвичайний образ в ніжно-рожевій колірній гамі. Центральною частиною лука стало плаття з паєтками і хутром по нижньому краю, яке акцентувало увагу на бюсті співачки за рахунок сміливого вирізу. Доповнивши образ босоніжками на шпильці, здавалося б, ріанна повинна виглядати дуже жіночно. Проте зірка не упустила можливість додати образу шику і одягла поверх сукні оверсайз-куртку з безліччю нашивок і взяла в руки хутряний клатч з перловим ланцюжком. Аутфіт вийшов стильний і провокаційний — якраз в стилі ріанни.

Зірка часто шокує публіку своїм вибором одягу та аксесуарів, проте в цьому щось є. Образи відображають її індивідуальність. Більше стильних виходів ріанни шукайте в галереї!

+4

Анна морозова