Як вибрати геймерської стіл

233

Стіл-це місце, де багато хто з нас проводять багато часу, як на роботі, так і вдома. Щоб тривале сидіння за комп’ютером не впливало на наше здоров’я, ми повинні приділяти особливу увагу вибору правильного столу. Також хочемо порекомендувати купити геймерский стіл

Давайте подивимося, на що ж звернути увагу при виборі комп’ютерного столу?

Параметри столу
Висота стільниці-один з найважливіших елементів, на який слід звернути увагу. Стільниця повинна бути на такому рівні, щоб користувач міг вільно покладати на неї руки. Передпліччя повинні утворювати прямий кут з тулубом. Для людей із середнім ростом оптимальна висота столу становить 72-75 см, для високих – близько 80 см.Хорошим рішенням тут є столи з регульованими по висоті стільницями.

Іншим важливим параметром є глибина столу – мінімум 80 см.уникайте столів, в яких в нижній частині мало місця для ніг – навіть якщо їх дизайн цікавий і інші параметри нам підходять, довго сидіти за такими меблями буде утомливо. Нарешті, розмір стільниці – тут все залежить від ваших потреб. Мінімальна ширина становить 120 см, але чим ширше верх, тим зручніше буде сидіти за столом – і більше речей ми зможемо покласти на прилавок.

Універсальною формою столу, придатною як для людей, що працюють за комп’ютером, так і для гравців, є меблі у формі літери L. також можуть підійти широкі прямокутні столи і кутові столи, особливо для тих, у кого мало місця для комп’ютерної станції.

Стіл геймера
Якщо ваш комп’ютер в основному використовується для ігор, вам не потрібно шукати модель столу з численними шафами і ящиками. Замість цього давайте подивимося на столи з широким верхом і високими вбудованими полицями, в яких можна розмістити додаткове обладнання, таке як динаміки. На ринку також є дві моніторні стійки, які варто розглянути завзятим геймерам. Деталі, які впливають на зручність використання, також включають отвори для кабелів і місце для подовжувача. Форма столу повинна забезпечувати гравцеві свободу пересування. Кутові столи часто глибші і дають користувачеві більше місця. Місце для монітора також надзвичайно важливо.

комп’ютерний стіл повинен бути в першу чергу зручним і ергономічним. Він повинен забезпечувати достатньо місця для всього необхідного обладнання та робочих матеріалів і дозволяти тривале використання без шкоди для здоров’я.