Механічна чистка обличчя

6-8-2020


У косметології регулярно з’являються нові методики, але стара добра механічна чистка обличчя залишається в топі. Це-важка артилерія у війні з чорними точками, вуграми та іншими неприємностями. Так, метод не найніжніший, але люблять його не за процес, а за ефект! Якщо вирішили скористатися саме таким , пропонуємо звернутися за посиланням чистка лица киев, та скористатися послугами клініки Idelis.

Що таке механічна чистка?

Метод очищення шкіри, дієвість якого підтверджена десятиліттями застосування. Являє собою ретельну і глибоке очищення пір з видаленням закритих (білі прищики) і відкритих (чорні точки) комедонов. Виконується руками косметолога і спеціальним інструментом, схожим на ложечку.

Після механічного впливу шкіра набуває гладкість, колір обличчя поліпшується, мікрорельєф вирівнюється. Регулярне проведення процедури значно зменшує прояви вугрової хвороби. Невисока ціна мануальної чистки-додатковий фактор популярності методу.

Показання
При відкритих і закритих комедонах.
При будь-яких видах вугрової висипки.
При схильності шкіри до акне.
Чи роблять підліткам? Актуальне питання з урахуванням проблем зі шкірою, якими часто супроводжується перехідний вік. Так, в клініці Idelis. процедуру роблять і підліткам, починаючи з 14 років. Вона стає для дівчат і хлопців справжнім порятунком від прикрих проявів дорослішання. Різниця до і після не може не надихати!

Як проходить процедура?
Деяким ручна чистка здається елементарною дією, яку можна проводити вдома. Помилкове і поверхневе враження. Метод вимагає від косметолога навичок ювеліра, та й сама по собі процедура не так проста. Вона проводиться в кілька етапів:

Шкіра очищається спеціальним антибактеріальним засобом.
На обличчя наноситься особлива маска – для розкриття пір і розм’якшення їх вмісту.
Майстер за допомогою рук і інструменту видаляє комедони, очищає пори.
Коли чистка завершена, на шкіру наноситься ще одна маска – проти запалень і для звуження пор.

Щоб досягти бажаного ефекту, може знадобитися два сеанси. Так як вплив не є щадним, видаляти багато проблемних елементів за одну процедуру не рекомендується. Наступна проводиться через тиждень.

Побічний ефект
Якими б делікатними не були маніпуляції косметолога, процедура супроводжується незначними хворобливими відчуттями. Інший мінус механічного впливу полягає в появі червоних плям і легкої набряклості після сеансу. Так відбувається через мікротравм капілярів, які неминучі навіть при самій акуратній роботі майстра. На реабілітацію йде 2-3 дні.

Коли краще чистка іншим способом? Так як на відновлення після процедури потрібен час, її бажано проводити перед вихідними. Якщо ви хочете зробити обличчя сяючим і рівним напередодні якогось заходу або події, ми порадимо інший метод очищення.

Як часто можна робити мануальну чистку?
Залежить від індивідуальних особливостей шкіри. Але в будь-якому випадку проводити досить жорстку процедуру частіше одного разу в 3-4 місяці не рекомендується. Якщо шкіра не сильно жирна, то перерва краще робити ще довше.

У Києві цю послугу пропонують десятки салонів і клінік. Чому клініка Idelis.? У нас класичний метод доповнений доглядом, який підвищує ефект процедури, знижує дискомфорт і робить відновлення більш легким.