Що таке шугарінг

4-9-2021

Шугарінг волосся на обличчі дозволяє усунути всі небажані волоски.  Причиною їх появи можуть бути гормональні порушення або спадковий фактор. Процедура допомагає досягти високо естетичного результату, зберігаючи при цьому гладкість і шовковисту фактуру шкіри. Найчастіше необхідно видалити невеликі вусики, волоски в області скронь, щік або підборіддя. Я была здесь, робила процедуру шугарінга і залишилися задоволена результатом .

Наші майстри з легкістю виконають цю процедуру, використовуючи професійні пасти для шугаринга. Вони можуть мати різну щільність, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-яких волосків. Ми дотримуємося режиму гігієни в наших салонах.

Майстри використовують тільки стерильні або одноразові інструменти, застосовують антисептичні препарати, в приміщеннях проводиться кварцування.

Переваги видалення волосся на обличчі шугарінгом

По-перше, шугарінг має пролонгований ефект-шкіра залишається гладкою протягом 2-3 тижнів.

По-друге, структура волосків помітно змінюється. Зменшується їх кількість і швидкість росту. Після гоління волоски стають жорсткими і більш темними, після шугаринга — м’якими і схожими швидше на пушковий волосся.

По-третє, процедура шугаринга на обличчі займає всього кілька хвилин. Безумовно, під час видалення волосся можуть бути присутніми хворобливі відчуття. Вони досить інтенсивні при першій процедурі, потім слабшають. Крім того, біль триває буквально секунди, потім моментально вщухає. Досвід наших майстрів дозволяє зробити процедуру шугаринга максимально швидкою і комфортною.

Шугарінг вигідно відрізняється від інших способів видалення волосся на обличчі. Паста не обпікає шкіру, вона залишається ніжною і м’якою, а волоски не вростають. Переконатися в цьому ви можете самі — салон краси пропонує шугарінг особи за максимально демократичною ціною. Витратити кілька хвилин на похід в салон набагато легше, ніж годинами готувати пасту на плиті або щодня використовувати бритву. Сотні наших клієнток-доказ ефективності методу.