Тренди 2020 в дитячій моді

9-9-2020



Отже, 2020 рік в розгарі і саме час поговорити про моду, а якщо бути точніше, про дитячу моду. Якщо раніше перед батьками стояло завдання просто одягнути дитину, то тепер це потрібно зробити ще й відповідно до останніх модними тенденцій. А дизайнери одягу зовсім не дрімають, і підходять до створення дитячої лінії не менш відповідально, ніж до дорослої. Це звичайно накладає свої відбитки на віяння, які відбуваються в 2020 році. Дуже багато ідей просто “перекладаються” з дорослих образів на дитячі. Ознайомитися з новою колекцією дитячого одягу інтернет-магазину “Детки-Непоседки” на осінь 2020. Ви зможете на сайті за посиланням Detki-neposedki.com.ua

Почнемо, мабуть, з відтінків, які привносить новий сезон в гардероби наших юних модників.
У 2020 нам обіцяють багато яскравих і соковитих відтінків — червоний, кораловий, зелений, блакитний, м’ятний, яскраво-жовтий. Але і без базових-Сірий, Чорний, білий, звичайно не обійтися.

Багато дизайнерів намагаються розмити межі в образах для хлопчиків і дівчаток і все частіше пропонують варіанти одягу унісекс. Але, при цьому, природно і залишають місце для шикарних індивідуальних моделей.

Окрему увагу варто звернути на те, як актуальними стають образи в таких сучасних стилях, як кежуал, Мілітарі, спорт шик. І дівчатка і хлопчики із задоволенням носять їх, що, без сумніву додає їм шарму і сучасності. Адже одним з основних правил в Дитячому світі моди, як і раніше залишається-зручність і комфорт. А ці стилі, якраз прекрасно їм відповідають.

З матеріалів виготовлення віддається перевага натуральним-льон, бавовна, денім, трикотаж. На піку популярності-фатин, оксамит і металізовані тканини. До всього цього додаємо блискітки, стильну фурнітуру і незвичайний крій, і отримуємо супер стильний дитячий образ. Також, не можна забувати про шкіру-вона зберігає свої модні позиції. Моделі для дівчаток переважно приталені, для хлопчиків — це вільні куртки, Жилети.

Як і раніше зберігається тенденція багатошаровості в одязі. Повним ходом йде змішання стилів. Підлітки вже самі вибирають, що вони хочуть носити, і, таким чином виходять прекрасні стильні луки. Оверсайз теж, закріпивши свої позиції, не збирається їх здавати. Його вибирають за зручність, за можливість приховати все зайве, якщо є необхідність.

Актуальні принти-смужка, клітина, флористика, Абстракція, геометрія.

У святковому дитячому одязі теж багато від дорослих. Для дівчаток це довгі елегантні, пишні або, навпаки сукні без особливого шику, але цікавого крою або з незвичайними деталями. Для хлопчиків же-це всілякі костюми в стриманому стилі.

Ми постаралися коротко розповісти про тренди в дитячій моді в 2020 році, будемо сподіватися, що стаття виявилася для вас корисною.