Правила вибору пластичного хірурга

6-26-2021

Головне завдання пластичного хірурга, як і будь-якого іншого лікаря, – не нашкодити. «Потрібно відрізняти такий діагноз як дізморфофобія, коли людині просто не подобається його зовнішність. Такому пацієнту треба відмовити в операції, тому що операція в даному випадку не допоможе . Рекомендуємо почитати про пластична хірургія ціни тут доступні та найкращі спеціалісти .

У тренді завжди ринопластика, потім інші операції – у всякому разі, в моїй практиці. Це найскладніша операція у пластичній хірургії ». І найвідповідальніша, адже ніс – найбільш помітна частина тіла людини.

Що стосується бажання жінок збільшити груди, то фахівець попереджає, що і тут все добре в міру. Адже занадто великі груди – це зайва вага і навантаження на хребет. А чоловікам, які хотіли б позбутися «пивного» живота, лікап рекомендує не лягати під ніж хірурга, а змусити себе позайматися в спортзалі.

Багато хто вважає, що чим дорожче коштує операція, тим якісніше вона буде виконана. Однак це не так. Існує безліч прикладів, коли люди зверталися до послуг дорогих лікарів, але не отримували належного результату. Пластична хірургія вимагає від лікаря не тільки кваліфікації, а й особливих навичок. Адже пластичний хірург – це немов художник, який має почуття гармонії. Тільки в цьому випадку можна розраховувати на хороший результат.

Обов’язково оцініть досвід і кваліфікацію хірурга. Лікар повинен мати великий досвід роботи, причому бажано, щоб він спеціалізувався на виконанні конкретних операцій, які цікавлять вас. Вивчіть дипломи та інші документи, які підтверджують кваліфікацію лікаря. Обов’язково відвідайте соцмережі або сайт лікаря, оцініть фотографії його робіт. Це допоможе вам зрозуміти, наскільки добре хірург виконує свої операції.

Перед тим, як зупинити свій вибір на конкретному лікарі, обов’язково сходіть до нього на особисту консультацію. Адже ви можете прочитати про фахівця багато хорошої інформації, але особиста зустріч вам може не сподобається. Ви повинні себе почувати комфортно з лікарем. Адже мова йде про ваше здоров’я. Якщо хірург буде наполягати на якихось додаткових операціях, про які ви не говорили, значить, це поганий сигнал. Від послуг такого доктора краще відмовитися.

Пластичні операції коштують дорого, тому вони й не дивно, що багато людей вибирають найдешевший варіант. Однак остерігайтеся занадто низьких цін. Якщо операція пропонується за ціною нижче ринкової, вона може бути виконана з низькою якістю. Крім того, в такий процес завжди входить оплата роботи медичної бригади, витрати на госпіталізацію, матеріали. Все це коштує дорого.

Отже, при виборі пластичного хірурга звертайте увагу на його кваліфікацію, досвід роботи, портфоліо, вартість. Вибирайте тільки тих фахівців, які добре себе зарекомендували.

Джерело: uaps.in.ua