По яким критеріям вибирати спортивний одяг

3-27-2021

За що ми любимо спортивний одяг? Перш за все тому, що завдяки йому ми можемо підкреслити свою красу і виділитися з натовпу. При здійсненні покупок більшість з нас звертає увагу головним чином на естетичні цінності: крій, колір, візерунок … Незалежно від передбачуваного використання одягу, привабливий зовнішній вигляд завжди буде пріоритетом для жінок. Однак в разі спортивного одягу застосовуються дещо інші критерії вибору, оскільки правильний тип тканини є ключем для успішного тренування. Вибрати собі до смаку ви зможете за посиланням https://extremstyle.ua/ru/catalog/sportivnaya-odezhda-dlya-fitnesa Функціональний і якісний матеріал може забезпечити нам максимальний комфорт при фізичних навантаженнях.

Поліестер, нейлон або бавовна – кожна з цих тканин володіє особливими властивостями, призначеними для різних фізичних навантажень. Щоб зробити усвідомлену покупку і підібрати для себе ідеальний Спортивний одяг, варто знати, чим відрізняються різні види спортивної тканини .

Поліестер-король спортивних тканин
Поліестер – найбільш часто використовуваний матеріал для виробництва спортивного одягу. Своєю популярністю він зобов’язаний тому, що дуже практичний і функціональний. Найбільшою перевагою поліестеру є його гідрофобні властивості, тобто низький показник вологопоглинання. Ця інноваційна тканина виводить воду назовні, завдяки чому наша шкіра залишається повністю сухою навіть під час дуже інтенсивних тренувань. Крім того, поліестер стійкий до сонячного світла, цвілі, стирання і більшості хімікатів. Ми легко можемо видалити більшість плям з поверхні під час прання. Він також надзвичайно міцний, оскільки не втрачає своїх властивостей під дією розтягування або стиснення.

У поліестер також часто додають спандекс, що робить матеріал ще більш гнучким і розтяжним. Велика частина спортивного одягу виготовлена з поліестеру найвищої якості з додаванням еластану (наприклад, наші барвисті легінси , завдяки чому наш одяг надзвичайно міцний, приємний на дотик і, крім того, відмінно відводить зайву вологу в шкіру.

Поліпропілен-Матеріал для спеціальних завдань
Властивості цієї синтетичної тканини дозволяють часто використовувати її в якості доповнення до виробництва одягу і термоактивного нижньої білизни, в тому числі гідрокостюмів для дайвінгу. Поліпропілен-дуже теплий, легкий, трохи більш товстий матеріал, ніж поліестер. Його волокна не вбирають вологу, що гарантує максимальний комфорт під час дуже інтенсивних силових тренувань (наприклад, альпінізму). До того ж це відмінний теплоізолятор – він ефективно захищає тіло від холоду, підтримуючи його постійну температуру. Поліпропілен з додаванням іонів срібла нейтралізує неприємний запах поту.

Поліамід ( нейлон) – ідеальний не тільки для плавців.
Він легкий, стійкий до складок, дуже міцний і швидко сохне. Його часто використовують для виробництва спеціалізованого спортивної білизни і купальних костюмів. Він також стійкий до бактерій і грибків.

Бавовна-100% природа і комфорт
Це тканина з натуральних волокон. Через гігроскопічність Спортивний одяг з бавовни призначена для менш інтенсивних тренувань, наприклад, йоги або пілатесу. Варто відзначити, що ця натуральна тканина повністю безпечна для алергічної шкіри. Для виробництва одягу 2skin ми використовуємо тільки бавовна вищої якості. Наш бавовняний одяг не скочується, він легкий, повітряний, а також дуже м’який і приємний на дотик. Якраз до Прогулянки з собакою, бігу підтюпцем або блаженному відпочинку вдома!

Спандекс-майстер гнучкості
Він надзвичайно легкий і міцний, а завдяки дивовижній розтяжності ідеально адаптується до форми тіла. У пропозицію “2 скіна” також входить одяг з еластану (наприклад, асиметричні блузки з кроєм кімоно ). Завдяки добавці в’язкості наш одяг надзвичайно гнучкий, повітряний і прекрасно сидить на тілі. Вони забезпечать вам максимальний комфорт, наприклад, під час занять танцями або фітнесом.

Тепер , коли ви дізналися про всі типи тканин, ви можете без страху доповнити свій спортивний костюм і підібрати його до свого улюбленого заняття спортом. Створіть свій ідеал і насолоджуйтеся спортом в кращому вигляді.