Модні тренди осінь зима 2020 2021: тенденції в жіночому одязі на осінь і зиму

8-5-2020

Стильно і модно виглядати хочеться всім і завжди, не тільки сонячним літом, але і в холодні, дощові дні. Благо, тренди осінь-зима 2020 2021 дають модницям чудову можливість проявити свою індивідуальність, в гардеробі кожної дівчини крім сумок і аксесуарів, є ще повно одягу за допомогою яких можна прикрасити фарбами сірі дні. Для то, щоб подивитися нову колекцією осінь-зима 2020 2021 треба перейти за посиланням інтернет магазин одягу, та обрати для себе щось цікавеньке. Зараз ми розглянемо, що модні тренди приготували цієї осені і взимку 2020 2021 нам на цей раз.


Модні тренди в брюках осінь зима 2020 2021

Дівчата надягають штани на роботу або для урочистих заходів. Які б фасони не придумували дизайнери в 2020 році, але велика частина дівчат все ж віддає перевагу класиці. Жіночі штани-уособлення ділового стилю. Головне достоїнство брюк-це можливість створення певних образів під ситуацію.

У брюках дотримані всі пропорції щодо їх довжини, вони підкреслюють фігуру дівчини і роблять її більш досконалою. Штани – не замінні в холодну пору. Напевно немає дівчини на землі, в гардеробі якої не було хоч однієї пари штанів. Різновид моделей дуже величезний: класичні. Класика не завжди повинна бути сувора і зі стрілками, вона може бути чимось схожа на мішок, або укорочена або навпаки, дуже довга.

Щоб класичні брюки не виглядали нуднувато, дизайнери в своїх колекціях представили публіці різноманітні фактури і колірну гамму.

Брюки кльош. Кльош дуже модні в цьому сезоні, головне підібрати правильний верх. Поєднувати можливо з блузами або жакетами. Не забувайте головне правило цього сезону-кльош від коліна. Банан. Ці штани дуже актуальні в цьому сезоні. Саме обсяг у стегна – цей хіт сезону. Такі штани прийшли до нас з 80-х. штани-палаццо. Вони чимось схожі на широку спідницю. Основним правилом таких брюк повинна бути завищена талія.

Якщо підходити з розумом і знати особливості своєї фігури, за допомогою брюк можна створювати екстравагантні, але в той же час елегантні строгі образи. Але це тільки невелика частина моделей брюк популярних в сезоні осінь зима 2020 2021 року. Розглядаючи посадку, дизайнери не розпрощалися ні з дуже високою, але і ні з низькою.

Модні тренди в светрах і кардиганах осінь зима 2020 2021

В тренді моделі оверсайз. Навіть якщо ви не зовсім впевнені, що такий фасон вам не підходить, краще зупинитися знову-таки на класиці — короткий светр. Він добре присягає до силуету і створює діловий і стриманий образ. Светр – річ потрібна, особливо взимку. Довгий светр також не буде зайвим, його можна носити зі спідницею, шортами і бриджами.

Жіночі кардигани прийшли в моду відносно недавно. Щорічно з’являються все нові моделі з текстурами, тканинами і принтами. Найбільш безпрограшними квітами є: синій, сірий, гірчичний і бежевий.

Модні напрямки в спідницях осінь зима 2020 2021

для осінньо-зимового періоду 2020 2021 року, модельєри запропонували «теплі» варіанти з оксамиту, хутра, замші, шкіри. Порадували моделі з кашеміру. Представлені варіанти щільної в’язки з напівпрозорими фактурами. Спідниця для жінки не менш важлива як плаття. Натуральні тканини, такі як шовк або льон, також будуть в тренді. З актуальних кольорів можна виділити основні: сірий, хакі і бордо.