КРЕДИТ ПІД ЗАСТАВУ ЗЕМЛІ АБО НЕРУХОМОСТІ

9-5-2020

Сума кредиту-до 80% від вартості застави (до 30 млн. грн)
В заставу приймаємо квартиру, будинок, нежитлове приміщення, земельну ділянку
Територія розташування об’єктів – м. Київ, Київська область до 80 км. Більш детальну інформацією можна отримати за посиланнямhttps://investstandart.com/territory-credit/

Мінімум документів
Всі документи, які вам будуть потрібні для укладення кредитного договору це:

Необхідні документи

Паспорт та ІПН

Правовстановлюючі документи

Сума переплати може змінюватися у зв’язку з достроковим погашенням суми кредиту.
Максимальна річна ставка 22%, включаючи Судний відсоток, а також всі інші витрати, комісії за рік.
Для вирішення фінансових труднощів, що виникають у зв’язку з нестабільною економічною ситуацією, існує безліч варіантів виходу. Серед багатьох категорій населення велику популярність мають Послуги небанківських фінансових установ. Це не дивно, адже отримання кредиту в банку пов’язано з багатьма перешкодами.

Перш за все, у позичальника зажадають великий пакет документів. Багато з них доведеться оформити, відвідуючи при цьому незліченні інстанції. Крім того, від кожного клієнта банки вимагають документ, що підтверджує наявний у людини рівень доходів. Також фахівці фінансової установи вивчатимуть кредитну історію заявника. У тому випадку, коли є невиплати попередніх позик, в отриманні нового буде відмовлено.

Таким чином, звернення в банківську структуру не гарантує отримання необхідної суми коштів. На щастя, існують установи, які не потребують незліченних довідок і документів, надаючи при цьому можливість отримати позику під заставу нерухомості.

Безумовно, щоб не втратити власного майна, слід добре зважити рішення. При відсутності необхідної платоспроможності можна залишитися без квартири або будинку.

невисокі показники ставок по кредиту (1,5% в місяць);
можливість отримати кредит під нерухомість за кілька годин;
надання мінімуму документів для укладення договору;
відсутність перевірок кредитних історій;
тривалі терміни кредитування (до 10 років).
Ми не вимагаємо надання документів, що підтверджують наявні доходи. Таким чином, власник майна отримує кредит під заставу нерухомості Київ без довідки про доходи.

Кредит під заставу нерухомості без довідки про доходи

Щоб оформити і отримати кредит під заставу нерухомості без довідки про доходи, слід надати наступні документи:

документ, що засвідчує особу клієнта;
документи, що встановлюють право володіння нерухомістю;
форма, яка надається в місцевій адміністрації (No13).
Після детального вивчення документів, наданих Клієнтом, здійснюється оцінка об’єкта. По завершенні підписання відповідного договору виплачується кредит під заставу квартири Київ. Слід зазначити, що оригінали документів залишаються у клієнта. Ми видаємо гроші під заставу квартири в гривні, не прив’язуючи їх до курсу валют.

При виникненні нестачі фінансових коштів рекомендуємо співпрацю з перевіреною, надійною компанією Кредит під заставу землі Київська обл. — послуга, за допомогою якої існує можливість отримати необхідну суму без надання документа про рівень доходів. При наявності у клієнта приватного будинку можна оформити кредит під заставу будинку з мінімальною ставкою кредитування.