Для чого потрібно одноразові медичні халати

5-15-2021

Одноразова медичний одяг став вже невід’ємною частиною медичних установ. Всі давно оцінили високі гігієнічні властивості одноразового одягу і білизни. Її застосовують для захисту як хворого від внутрішньолікарняних та інших типів інфекцій, так і безпосередньо персоналу від можливого зараження. Адже одноразовий одяг і білизна – це гарантовано стерильні речі, саме те, чого і домагаються лікарі. Придбати одноразові медичні халати Ви зможете за посиланням одноразовые медицинские халаты Наприклад, завдяки цьому виду витратного матеріалу кількість післяопераційних ускладнень знижується до 30%. До того ж, це полегшує і працю медперсоналу. Адже не доводиться витрачати час на стерилізацію одноразового одягу. Всі ці вироби пройшли її при виготовленні радіаційним способом на сертифікованій установці. Термін збереження стерильності, як правило, становить 3 роки.

Компанія Medicom представляє широкий асортимент спеціальних комплектів одноразового медичного одягу в Києві, такий як хірургічний одяг, білизна медичного призначення та звісно одноразові медичні халати. У каталозі представлені:

  • одноразові кімоно і сорочки для породіль;
  • фартухи одноразові;
  • хірургічні халати;
  • різні види одноразових бахіл;
  • одноразові шапочки.

Одноразовий одяг для медзакладів виготовляється зі спеціального поліетилену, латексу, sms, спанбонду та інших матеріалів. Він антистатичний, має антисептичні властивості, не вбирає бруд і не виділяє шкідливих речовин. Крім цього, медичний одяг, що реалізується в Компанії Medicom, забезпечує хорошу повітропроникність і хімічну стійкість.

В компанії Medicom у вас є можливість купити медичний одяг за дуже вигідною ціною. Головною перевагою цього одягу є її зручність-вона не сковує рухів і надійно захищає від несприятливих факторів. У нас ви можете купити медичний одяг з доставкою по Києву і київській області.


Сформована епідеміологічна ситуація і пов’язані з нею труднощі із закупівлею медичних халатів, костюмів та іншої одноразового одягу змушують установи шукати необхідні вироби у великій кількості , звертайтеся в компанію Medicom та замовляйте в необхідній кількості.