В’язання гачком-вибирай корисне хобі!

8-15-2020

Кроше в модному одязі а аксесуарах. У новому сезоні весна-літо 2020 для всіх рукодільниць відкривається велика перспектива – в моді – кроше, або просто в’язані речі ручної роботи. Ця тенденція має продовження з попереднього сезону. Але якщо в осінньо-зимовому сезоні в’язані речі нас зігрівали, то у весняно-літньому надзвичайно ніжні і яскраві вироби внесуть відчуття радості і прохолоди, адже вони такі легкі і ажурні. Якщо Ви вирішили розширити коло своїх можливостей і навчитися наприклад в’язати гачком, звертайтеся за посиланням вязание крючком. Школа ЕШКО надасть Вам таку можливість.

Фактура в’язаного полотна-всілякі сітки. Ті, хто володіє будь – якою технікою в’язання і плетіння-макраме, фріволіте, гачок, спиці, коклюшки, беріть в руки свої інструменти і приступайте до роботи, час ще є. Ви встигнете зв’язати собі стильне плаття або спідницю. А щоб опинитися в тренді, подивіться на готові вироби з колекцій знаменитих брендів.

Кроше (crochet) – в перекладі з англійської – в’язання, з німецької – в’язання гачком, а з французької – гачок. Це ажурне в’язання надзвичайно красиво, з характерною повітряної фактурою, в якій безліч наскрізних дірочок. Кроше в в’язанні називають і нитки. Зазвичай це кручені нитки, найчастіше бавовняні.

Вироби, виготовлені з таких ниток, теж називають кроше. Красу і легкість мереживних виробів давно оцінили модниці. Кроше виконуються не тільки у вигляді ажурної сітки, але і квітів (ірландське мереживо), у вигляді мірних мережив. В останньому випадку, виконання гачком, більш просте, ніж за допомогою коклюшок. Але мірні коклюшечние мережива виходять тонкими і витонченими, з них збираються такі ж невагомі і прозорі вироби.

Дизайнери пропонують різні моделі і в різній техніці виконання. І все це ручна робота.

Що таке кроше і як його носити

Що таке кроше і як його носити

Оригінальний і яскравий комплект неодмінно прикрасить вас в літню пору. Аксесуари підібрати до таких виробів нескладно. Наприклад, мотузковий пояс, сплетений в техніці макраме, намиста з дерева, солом’яна сумка або капелюх, легкі сандалі або еспадрільі.

Вироби можуть виконуватися з кольорових ниток, прикрашатися бахромою, пензликами. Можна до цієї тенденції підійти простіше-зробити обробку в ажурному в’язанні. Безліч цікавих комплектів ви можете побачити в колекціях Chloe, Ulla Johnson, Oscar de la Renta.

Існує іще багато речей, якими можна прикрасити не тільки себе , а і своє помешкання, зплести скатертину, або серветки, це дуже популярно в наш час. А якщо Ви виявите в себе не аби який талант – то це прямісенький шлях до українського подіуму. Отже не гайте часу та звертайтеся до сайту eshko.ua